Welcome to our peer-to-peer forums, where owners help owners. Need help now? Visit eSupport here.

English Community

ThinkPad NotebooksThinkPad: P and W Series Mobile Workstations
All Forum Topics
Options

27 Posts

01-03-2009

United States of America

73 Signins

653 Page Views

  • Posts: 27
  • Registered: ‎01-03-2009
  • Location: United States of America
  • Views: 653
  • Message 1 of 2

BSOD appears very fast after I enabled RAID 0 and restored my system.

2009-01-11, 17:15 PM

Gents,

 

I enabled RAID 0 on my W700 and restored the system disk. My RAID 0 volume (2 x 200GB stripped disks) has 1 active primary partition for S: and one primary partition for C: - I got rid of the Q: partition...

 

My machine worked fine with the storage controller enabled as AHCI in the BIOS (2 separate HDDs).

 

Unfortunately during the VISTA boot, shortly after it starts, it produces a BSOD that scrolls very fast (unreadable) and restarts the machine.

 

So far it appears that other people experienced the same phenomenon.

 

My machine is a 2757-CTO and wasn't pre-configured with Intel's Turbo Memory (2GB) NAND memory module upgrade...

 

Please, does anybody have any advice or suggestion? I really appreciate your feedback on this matter.

Reply
Options

2 Posts

03-08-2009

Germany

3 Signins

27 Page Views

  • Posts: 2
  • Registered: ‎03-08-2009
  • Location: Germany
  • Views: 27
  • Message 2 of 2

Re: BSOD appears very fast after I enabled RAID 0 and restored my system.

2009-03-08, 10:36 AM

Do you have tried to deactivate AHCI in BIOS (set to compatible!)

 

Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete

X

No, I don’t want to share ideas Yes, I agree to these terms