Welcome to our peer-to-peer forums, where owners help owners. Need help now? Visit eSupport here.

English Community

ThinkPad NotebooksThinkPad: P and W Series Mobile Workstations
All Forum Topics
Options

17 Posts

11-24-2020

United States of America

16 Signins

55 Page Views

  • Posts: 17
  • Registered: ‎11-24-2020
  • Location: United States of America
  • Views: 55
  • Message 1 of 6

Lenovo Service Bridge either doesn't automatically start detecting or just opens and closes

2021-02-05, 14:51 PM

 

LSBSetup.exe was already downloaded and ran from the browser button. It just opens and closes, even if I do Shift+right-click from Windows File Explorer and select Run as Administrator.

 

So... can someone tell me or show me how exactly this is supposed to work?

 

I'm using a ThinkPad P53.

Reply
Options

3217 Posts

01-08-2021

Philippines

256 Signins

16275 Page Views

  • Posts: 3217
  • Registered: ‎01-08-2021
  • Location: Philippines
  • Views: 16275
  • Message 2 of 6

Re:Lenovo Service Bridge either doesn't automatically start detecting or just opens and closes

2021-02-05, 21:41 PM

Hello vidaligu,

 


Greetings

 

Perhaps you can check this related topic about Service Bridge:
https://forums.lenovo.com/t5/ThinkPad-T400-T500-and-newer-T-series-Laptops/Cannot-start-Lenovo-service-bridge/m-p/4001430

 

or try th steps here:
https://support.lenovo.com/us/en/solutions/ht104055-lenovo-service-bridge-automatically-detects-your-system-type-and-serial-number-for-an-improved-lenovo-support-experience

 

 

Update us how it goes


Regards, 
Lorenzo_Lenovo



Did someone help you today? Press the star on the left to thank them with a Kudo!
If you find a post helpful and it answers your question, please mark it as an "Accepted Solution"! This will help the rest of the Community with similar issues identify the verified solution and benefit from it.

Follow us @LenovoSupport on Facebook and Twitter!

Reply
Options

17 Posts

11-24-2020

United States of America

16 Signins

55 Page Views

  • Posts: 17
  • Registered: ‎11-24-2020
  • Location: United States of America
  • Views: 55
  • Message 3 of 6

Re:Lenovo Service Bridge either doesn't automatically start detecting or just opens and closes

2021-02-08, 3:09 AM

I rebooted and tried again and it worked.

 

Reply
Options

3217 Posts

01-08-2021

Philippines

256 Signins

16275 Page Views

  • Posts: 3217
  • Registered: ‎01-08-2021
  • Location: Philippines
  • Views: 16275
  • Message 4 of 6

Re:Lenovo Service Bridge either doesn't automatically start detecting or just opens and closes

2021-02-08, 21:19 PM

Hello vidaligu,
 

Greetings

Great to hear that it's working now.
Have a nice day!


Regards, 
Lorenzo_Lenovo



Did someone help you today? Press the star on the left to thank them with a Kudo!
If you find a post helpful and it answers your question, please mark it as an "Accepted Solution"! This will help the rest of the Community with similar issues identify the verified solution and benefit from it.

Follow us @LenovoSupport on Facebook and Twitter!

Reply
Options

17 Posts

11-24-2020

United States of America

16 Signins

55 Page Views

  • Posts: 17
  • Registered: ‎11-24-2020
  • Location: United States of America
  • Views: 55
  • Message 5 of 6

Re:Lenovo Service Bridge either doesn't automatically start detecting or just opens and closes

2021-02-12, 23:11 PM

The same problem happened again; I ended up on Lenovo's scan site, the scan animations happened again, and... I got the pop-up to download and install the service bridge, I click it and it downloads again and I save it again over the previous download, I run it, a little window opens and closes, and then... nothing happens.

 

Am I supposed to restart my computer every time this thing needs to trigger?

 

I'm using the latest version of Edge and Chrome on my up-to-date ThinkPad P53 with Windows 10 (though I don't know if all the Lenovo software is up to date unless the service bridge scans it). Should I just stop using the service bridge and just use Lenovo Vantage?

Reply
Options

161 Posts

07-14-2017

Greece

848 Signins

5137 Page Views

  • Posts: 161
  • Registered: ‎07-14-2017
  • Location: Greece
  • Views: 5137
  • Message 6 of 6

Re:Lenovo Service Bridge either doesn't automatically start detecting or just opens and closes

2021-02-16, 5:35 AM

Do you have installed windows Sandbox or Hypervisor?

Uninstall and try again.

 

P52, 8850H, P2000, 2x16GB RAM
2x512GB NVMe, 1TB SSD
W10 pro
Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete

X

No, I don’t want to share ideas Yes, I agree to these terms