cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
henkert
Paper Tape
Posts: 4
Registered: ‎12-16-2011
Location: earth
Views: 10,258
Message 1 of 9

Caps Lock display

Hello,

 

I am quite bugged by the Caps Lock onscreen display, since I cannot find a way to only turn off the capslock display without turning off all displays.

This display drops my FPS from about 70 to 40 when I'm playing video games which is bugging me a lot.

But I would like to keep my other displays like soundlevel and screen brightness.

And yes, I know that it is possible to keep the capslock display for only 3 seconds when turning it on too, but I want it to be not displayed at all. I have a green light on my keyboard which is good for me.

So is it possible to completely turn off the capslock display without turning off the other displays?

 

Henkert.

Chatbox
802.11n
Posts: 551
Registered: ‎11-04-2010
Location: CA
Views: 10,202
Message 2 of 9

Re: Caps Lock display

Right click on desktop --> Screen Resolution --> Advanced Settings --> uncheck "Enable on-screen display".

henkert
Paper Tape
Posts: 4
Registered: ‎12-16-2011
Location: earth
Views: 10,200
Message 3 of 9

Re: Caps Lock display

'So is it possible to completely turn off the capslock display without turning off the other displays?'
Chatbox
802.11n
Posts: 551
Registered: ‎11-04-2010
Location: CA
Views: 10,193
Message 4 of 9

Re: Caps Lock display

Kill the "tpnumlkd.exe"

Chatbox
802.11n
Posts: 551
Registered: ‎11-04-2010
Location: CA
Views: 10,187
Message 5 of 9

Re: Caps Lock display

Then you'll also need to do this if your system has bluetooth: http://blog.cmbc.be/2011/06/hp-notebook-fix-caps-lock-notification.html

henkert
Paper Tape
Posts: 4
Registered: ‎12-16-2011
Location: earth
Views: 10,184
Message 6 of 9

Re: Caps Lock display

Thanks it works.

Do you also know how to prevent my computer from starting this .exe every time I start my computer?

Because now I will need to stop the process every time when I reboot my computer.

Chatbox
802.11n
Posts: 551
Registered: ‎11-04-2010
Location: CA
Views: 10,172
Message 7 of 9

Re: Caps Lock display

Two options:

 

1. Rename the exe (in "C:\Program Files\Lenovo\HOTKEY") to some other name, so it can't be launched.

2. Have a .bat file to kill it after startup.  (taskkill)

henkert
Paper Tape
Posts: 4
Registered: ‎12-16-2011
Location: earth
Views: 10,124
Message 8 of 9

Re: Caps Lock display

Ok it's working very good :-)

Thanks!

yakpak
Paper Tape
Posts: 2
Registered: ‎03-07-2014
Location: Massachusetts
Views: 4,697
Message 9 of 9

Re: Caps Lock display

The onscreen display tab is not there.

Check out current deals!


Shop current deals

Top Kudoed Authors