Welcome to our peer-to-peer forums, where owners help owners. Need help now? Visit eSupport here.

English Community

ThinkPad NotebooksThinkPad: T400 / T500 and newer T series Laptops
All Forum Topics
Options

7 Posts

07-07-2017

United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland

26 Signins

89 Page Views

  • Posts: 7
  • Registered: ‎07-07-2017
  • Location: United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
  • Views: 89
  • Message 1 of 3

Just disassembled my T420s and now the WiFi isn't working... What did I screw up?

2017-08-06, 23:34 PM

I had to replace a noisy fan on a T420s which is a full job - you have to disassemble everything and even remove the screen and BIOS battery. There were lots of aerial wires I needed to thread through things.

 

I turned the machine back on and the WiFi was "switched off" in the sense that it shows up in device manager but clicking on the WiFi icon (Windows 10) shows it switched off and pressing on does nothing. Pressing function + F5 does nothing. Flicking the switch on the side does nothing. 

 

What did I screw up? Did I break the aerial somehow and if so, how can I test or fix this?

Reply
Answer
Options

7 Posts

07-07-2017

United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland

26 Signins

89 Page Views

  • Posts: 7
  • Registered: ‎07-07-2017
  • Location: United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
  • Views: 89

Re: Just disassembled my T420s and now the WiFi isn't working... What did I screw up?

2017-08-07, 7:09 AM

If you're curious, it was the second ribbon cable - the Bluetooth daughterboard.

Reply

Replies(2)
Answer
Options

7 Posts

07-07-2017

United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland

26 Signins

89 Page Views

  • Posts: 7
  • Registered: ‎07-07-2017
  • Location: United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
  • Views: 89
  • Message 2 of 3

Re: Just disassembled my T420s and now the WiFi isn't working... What did I screw up?

2017-08-07, 7:09 AM

If you're curious, it was the second ribbon cable - the Bluetooth daughterboard.

0 person found this solution to be helpful.

This helped me too

Reply
Options

5067 Posts

11-22-2011

United States of America

5783 Signins

89698 Page Views

  • Posts: 5067
  • Registered: ‎11-22-2011
  • Location: United States of America
  • Views: 89698
  • Message 3 of 3

Re: Just disassembled my T420s and now the WiFi isn't working... What did I screw up?

2017-08-07, 13:23 PM

Excellent.

This is training video for a T420.  I have no idea if your T420s is similar, but it might help you for next time you do surgery.

https://www.lenovoservicetraining.com/showcase?sid=483&key=TGVuZw==

Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete

X

No, I don’t want to share ideas Yes, I agree to these terms