Welcome to our peer-to-peer forums, where owners help owners. Need help now? Visit eSupport here.

English Community

ThinkPad NotebooksThinkPad: T400 / T500 and newer T series Laptops
All Forum Topics
Options

7 Posts

10-31-2008

Ithaca, NY

8 Signins

75 Page Views

  • Posts: 7
  • Registered: ‎10-31-2008
  • Location: Ithaca, NY
  • Views: 75
  • Message 1 of 2

Possible to blank T500 screen?

2008-11-03, 17:38 PM
Fn-F3 used to instantly blank the screen my old T42.  Not so with my new T500.  Is there anyway to do this by keyboard or a shortcut?
Reply
Options

35 Posts

10-20-2008

United States of America

97 Signins

606 Page Views

  • Posts: 35
  • Registered: ‎10-20-2008
  • Location: United States of America
  • Views: 606
  • Message 2 of 2

Re: Possible to blank T500 screen?

2008-11-04, 18:50 PM

there is, with my XP T500.  if I have power manager installed and the screen doesn't blank at Fn-F3:

 

* what pops up is the "Choose Power Screen" dialog box

* in the lower left of that dialog is a link to "Fn + F3 Settings"

* clicking that brings me to a dialog box that lets me set the computer to do what you are saying

Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete

X

No, I don’t want to share ideas Yes, I agree to these terms

Most Liked Authors

(Last 7 days)

View All