Welcome to our peer-to-peer forums, where owners help owners. Need help now? Visit eSupport here.

English Community

ThinkPad NotebooksThinkPad: T400 / T500 and newer T series Laptops
All Forum Topics
Options

3538 Posts

07-12-2010

Malaysia

5065 Signins

104816 Page Views

  • Posts: 3538
  • Registered: ‎07-12-2010
  • Location: Malaysia
  • Views: 104816
  • Message 171 of 246

Re: R400/T400/T500/W500 - Issue with Intel GPU 8.752.4 with Win 7 SP1

2011-05-18, 2:39 AM
@All,

Engineering updated that they have the updated drivers with the bug fixed. No ETA from them yet.

//JameZ
Reply
Options

24 Posts

11-02-2009

ny

602 Signins

598 Page Views

  • Posts: 24
  • Registered: ‎11-02-2009
  • Location: ny
  • Views: 598
  • Message 172 of 246

Re: R400/T400/T500/W500 - Issue with Intel GPU 8.752.4 with Win 7 SP1

2011-05-18, 14:04 PM

hopefully by next week.

Reply
Options

24 Posts

11-02-2009

ny

602 Signins

598 Page Views

  • Posts: 24
  • Registered: ‎11-02-2009
  • Location: ny
  • Views: 598
  • Message 173 of 246

Re: R400/T400/T500/W500 - Issue with Intel GPU 8.752.4 with Win 7 SP1

2011-05-25, 21:13 PM

updates?

Reply
Options

9644 Posts

12-27-2009

Canada

3313 Signins

95283 Page Views

  • Posts: 9644
  • Registered: ‎12-27-2009
  • Location: Canada
  • Views: 95283
  • Message 174 of 246

Re: R400/T400/T500/W500 - Issue with Intel GPU 8.752.4 with Win 7 SP1

2011-05-25, 21:43 PM
Bumpity-bump. :)

W520: 2960XM, Q2000M @ 1091/1380, 32GB RAM, 500GB&750GB HDD & 500GB SSD, FHD&MB168B+
X61T: L7500, 4GB RAM, 500GB HDD, XGA screen, Ultrabase
W550s: 5600U, K620M at 1164/1281, 16GB RAM, 512GB SSD, 3K touchscreen
X200s: SL9400, 6GB RAM, 64GB SD card, WXGA+ screen
TPT1: 1839-23U
Reply
Options

12 Posts

10-07-2009

Germany

44 Signins

301 Page Views

  • Posts: 12
  • Registered: ‎10-07-2009
  • Location: Germany
  • Views: 301
  • Message 175 of 246

Betreff: R400/T400/T500/W500 - Issue with Intel GPU 8.752.4 with Win 7 SP1

2011-05-26, 8:16 AM

still waiting... but, you know, i don't use my lenovo for work anymore, because it's too unreliable since two months. You make the tools, but i can't make them do because of your friggin support.

 

Or for the new X1 Model slogan: "Whatever you do, we want to help you going nuts on our support."

Reply
Options

237 Posts

10-18-2008

Amsterdam

849 Signins

7066 Page Views

  • Posts: 237
  • Registered: ‎10-18-2008
  • Location: Amsterdam
  • Views: 7066
  • Message 176 of 246

Betreff: R400/T400/T500/W500 - Issue with Intel GPU 8.752.4 with Win 7 SP1

2011-05-26, 8:19 AM

i've also switched. i use now a dell or a hp for my daily work. verdict: also not perfect but less hassle so far.

Reply
Options

71 Posts

03-12-2009

Ecuador

1320 Signins

2849 Page Views

  • Posts: 71
  • Registered: ‎03-12-2009
  • Location: Ecuador
  • Views: 2849
  • Message 177 of 246

Betreff: R400/T400/T500/W500 - Issue with Intel GPU 8.752.4 with Win 7 SP1

2011-05-28, 23:22 PM

Bump... when can we expect a release??

Reply
Options

9644 Posts

12-27-2009

Canada

3313 Signins

95283 Page Views

  • Posts: 9644
  • Registered: ‎12-27-2009
  • Location: Canada
  • Views: 95283
  • Message 178 of 246

Betreff: R400/T400/T500/W500 - Issue with Intel GPU 8.752.4 with Win 7 SP1

2011-05-29, 0:18 AM
They have a working driver... Just aren't releasing it to the public. :(

W520: 2960XM, Q2000M @ 1091/1380, 32GB RAM, 500GB&750GB HDD & 500GB SSD, FHD&MB168B+
X61T: L7500, 4GB RAM, 500GB HDD, XGA screen, Ultrabase
W550s: 5600U, K620M at 1164/1281, 16GB RAM, 512GB SSD, 3K touchscreen
X200s: SL9400, 6GB RAM, 64GB SD card, WXGA+ screen
TPT1: 1839-23U
Reply
Options

71 Posts

03-12-2009

Ecuador

1320 Signins

2849 Page Views

  • Posts: 71
  • Registered: ‎03-12-2009
  • Location: Ecuador
  • Views: 2849
  • Message 179 of 246

Betreff: R400/T400/T500/W500 - Issue with Intel GPU 8.752.4 with Win 7 SP1

2011-05-29, 0:19 AM

:smileysad:

Reply
Options

10 Posts

03-17-2011

United States of America

12 Signins

42 Page Views

  • Posts: 10
  • Registered: ‎03-17-2011
  • Location: United States of America
  • Views: 42
  • Message 180 of 246

Betreff: R400/T400/T500/W500 - Issue with Intel GPU 8.752.4 with Win 7 SP1

2011-05-29, 0:31 AM

the lack of updates yet again are disturbing......

 

especially annoying since my system is still under WARRANTY!!!

 

sorry to yell but I am ticked that a machine that officially supports Win7 and is still with a cover to cover h/w warranty has an issue with the latest version of that o/s months after an update!!!!!

Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete

X

No, I don’t want to share ideas Yes, I agree to these terms

Most Liked Authors

(Last 7 days)

View All