Welcome to our peer-to-peer forums, where owners help owners. Need help now? Visit eSupport here.

English Community

ThinkPad NotebooksThinkPad: T400 / T500 and newer T series Laptops
All Forum Topics
Options

3 Posts

09-19-2016

United States of America

3 Signins

32 Page Views

  • Posts: 3
  • Registered: ‎09-19-2016
  • Location: United States of America
  • Views: 32
  • Message 1 of 4

T14 network adapter problems

2021-04-15, 16:25 PM

I have updated drivers for a T14, but it still does this weird thing with a hardwire where it will see the wired network for a few minutes, and then it will no longer see it. I have done an ipconfig release/renew and flushdns but it is still a problem. I tried disabling the network adapter and re-enabling it and taking it out of device manager and then doing a re-scan for hardware. Any help would be appreciated. Thanks in advance.

 

 

Reply
Options

3620 Posts

08-02-2018

United States of America

788 Signins

18767 Page Views

  • Posts: 3620
  • Registered: ‎08-02-2018
  • Location: United States of America
  • Views: 18767
  • Message 2 of 4

Re:T14 network adapter problems

2021-04-15, 16:36 PM

Hello arena225!


Welcome to community forums


Try uninstalling the ethernet driver and restart the computer for the driver to reinstall itself.


If the issue persists, try deleting the driver from the device manager then reinstall it from the support site: https://pcsupport.lenovo.com/us/en/

 

Let us know how it goes.

 

 


Jwes_Lenovo



Did someone help you today? Press the thumbs-up icon below to thank them.!
If you find a post helpful and it answers your question, please mark it as an "Accepted Solution"! This will help the rest of the Community with similar issues identify the verified solution and benefit from it.


Using Browser Search to find your answers in Lenovo and Moto Community

Reply
Options

3 Posts

09-19-2016

United States of America

3 Signins

32 Page Views

  • Posts: 3
  • Registered: ‎09-19-2016
  • Location: United States of America
  • Views: 32
  • Message 3 of 4

Re:T14 network adapter problems

2021-04-15, 16:39 PM
Hi, I have deleted it from device manager and reinstalled it. the issue persists.
Reply
Options

3620 Posts

08-02-2018

United States of America

788 Signins

18767 Page Views

  • Posts: 3620
  • Registered: ‎08-02-2018
  • Location: United States of America
  • Views: 18767
  • Message 4 of 4

Re:T14 network adapter problems

2021-04-15, 17:13 PM

Try resetting the BIOS to default. Once in the BIOS, press the F9 key to load the default settings then press the F10 key to save it. Here is how: https://support.lenovo.com/ph/en/solutions/ht500222-recommended-ways-to-enter-bios-boot-menu-thinkpad-thinkcentre-thinkstation

 

 

Jwes_Lenovo



Did someone help you today? Press the thumbs-up icon below to thank them.!
If you find a post helpful and it answers your question, please mark it as an "Accepted Solution"!
This will help the rest of the Community with similar issues identify the verified solution and benefit from it.


Using Browser Search to find your answers in Lenovo and Moto Community

Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete

X

No, I don’t want to share ideas Yes, I agree to these terms