Welcome to our peer-to-peer forums, where owners help owners. Need help now? Visit eSupport here.

English Community

ThinkPad NotebooksThinkPad: T400 / T500 and newer T series Laptops
All Forum Topics
Options

2 Posts

11-26-2008

anchorage, alaska, usa

3 Signins

10 Page Views

  • Posts: 2
  • Registered: ‎11-26-2008
  • Location: anchorage, alaska, usa
  • Views: 10
  • Message 1 of 2

Wireless connection problem on T400

2008-11-26, 21:28 PM

I've got a brand new T400 (1 week old). I used Thinkvantage Access to get a good connection with my home wireless which is encrypted.  However, after connecting with my browsers (I use IEX 7 and Google Chrome), the connection to the Internet via these browsers stopped.  This has happened now 4 times.  After about 5 minutes I can't get the browsers to connect, and I get the standard message "webpage not found"

 

What is causing this problem? 

 

thanks,

Reply
Options

2029 Posts

12-02-2007

Australia

9435 Signins

247288 Page Views

  • Posts: 2029
  • Registered: ‎12-02-2007
  • Location: Australia
  • Views: 247288
  • Message 2 of 2

Re: Wireless connection problem on T400

2008-11-27, 0:44 AM

See here .... http://forums.lenovo.com/lnv/board/message?board.id=T_Series_Thinkpads&view=by_date_ascending&message.id=23735#M23735

 

Cheers,

 

Bill

------------------------------
I don't work for Lenovo
Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete

X

No, I don’t want to share ideas Yes, I agree to these terms