cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
netaware
Punch Card
Posts: 9
Registered: ‎07-14-2008
Location: USA
Views: 1,346
Message 1 of 5

Can I use a Hard Drive Bay Adapter II as the primary hard drive?

Hello Forums!

 

I'm getting a new T500 and would like to run with the hard drive in the Hard Drive Bay Adapter II. Is this possible?

What I'm planning to do is run the laptop with two different OS's and switch between them using the Hard Drive Bay Adapter II.

 

Thank for your responses.

JoshG
Fanfold Paper
Posts: 7
Registered: ‎01-02-2009
Location: Indianapolis, IN
Views: 1,328
Message 2 of 5

Re: Can I use a Hard Drive Bay Adapter II as the primary hard drive?

It works like a charm. You'll need to hit F12 at startup to select the boot source.
lnlxs
Fanfold Paper
Posts: 11
Registered: ‎01-16-2009
Location: Rochester,ny,usa
Views: 1,297
Message 3 of 5

Re: Can I use a Hard Drive Bay Adapter II as the primary hard drive?

I can do it in my T43 . No F12 needed.
Teal
Punch Card
Posts: 24
Registered: ‎01-09-2009
Location: Germany
Views: 1,291
Message 4 of 5

Re: Can I use a Hard Drive Bay Adapter II as the primary hard drive?

You insert the 2nd hd and then you can setup the boot order in the bios at least I think I remember a setting like this on my T500. Can you give me some specs on the ultrabay sata adapter you bought? I want to buy one also, but I absolutly don't have a clue which one fits into a t500 because the tp wiki link tells me I need a "serial ultrabay slim" adapter. But i cannot find any of this on the net... Smiley Sad
Message Edited by Teal on 01-17-2009 07:45 AM
netaware
Punch Card
Posts: 9
Registered: ‎07-14-2008
Location: USA
Views: 1,244
Message 5 of 5

Re: Can I use a Hard Drive Bay Adapter II as the primary hard drive?

Hello, I will try these suggestions. The UltraBay part number I will be ordering is 43R1980.

Hopefully this is correct.

 

Thanks for everyones help.

Check out current deals!


Shop current deals

Top Kudoed Authors