English Community

ThinkPad NotebooksThinkPad: T400 / T500 and newer T series Laptops
All Forum Topics
Options

2 Posts

12-03-2013

Zambia

5 Signins

14 Page Views

  • Posts: 2
  • Registered: ‎12-03-2013
  • Location: Zambia
  • Views: 14
  • Message 1 of 4

T 430 MOBILE BROADBAND

2013-12-03, 8:41 AM

I bought Lenovo ThinkPad T 430, but the mobile broadband can't start. I had inserted the sim card and downloaded the  Ericsson H5321gw/C5621gw Mobile Broadband Driver  which I have installed but I cant find Mobile broadband manager compatible with windows 8 

Reply
Options

1090 Posts

09-24-2013

Bangalore

558 Signins

43656 Page Views

  • Posts: 1090
  • Registered: ‎09-24-2013
  • Location: Bangalore
  • Views: 43656
  • Message 2 of 4

Re: T 430 MOBILE BROADBAND

2013-12-04, 6:14 AM

Hi Swathu,

 

Welcome to Lenovo Community Forums!

 

Are you sure that your model has been shipped with WWAN card from the factory?

 

If you have a WWAN card installed in your system, Lenovo Mobile Broadband Activation will guide you through the activation of mobile broadband. Also, install Think Vantage Access connections to handle various wireless profiles.

 

Hope this helps!

 

Best regards,

Mithun.



Did someone help you today? Press the star on the left to thank them with a Kudo!
If you find a post helpful and it answers your question, please mark it as an "Accepted Solution"! This will help the rest of the Community with similar issues identify the verified solution and benefit from it.

Follow @LenovoForums on Twitter!

Reply
Options

2 Posts

12-03-2013

Zambia

5 Signins

14 Page Views

  • Posts: 2
  • Registered: ‎12-03-2013
  • Location: Zambia
  • Views: 14
  • Message 3 of 4

Re: T 430 MOBILE BROADBAND

2013-12-11, 8:43 AM

I tried to install Lenovo Mobile Broadband Activation but during the installation process a statement came that it could not find the device.

Reply
Options

1090 Posts

09-24-2013

Bangalore

558 Signins

43656 Page Views

  • Posts: 1090
  • Registered: ‎09-24-2013
  • Location: Bangalore
  • Views: 43656
  • Message 4 of 4

Re: T 430 MOBILE BROADBAND

2013-12-11, 9:08 AM

Hi Swathu,

 

It seems you don’t have a WWAN card installed in your system. If u don’t have a factory installed WWAN card in your system, you have to buy and install the same. Also, check if your model is WWAN upgradeable. WWAN upgradable models have the WWAN antennas installed from the factory. These will be red and blue wires (the Wi-Fi are typically white, black and grey or just black and grey depending on model). If you don't see the antenna leads, they haven't been installed.

 

Regards,

Mithun.



Did someone help you today? Press the star on the left to thank them with a Kudo!
If you find a post helpful and it answers your question, please mark it as an "Accepted Solution"! This will help the rest of the Community with similar issues identify the verified solution and benefit from it.

Follow @LenovoForums on Twitter!

Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save