Welcome to our peer-to-peer forums, where owners help owners. Need help now? Visit eSupport here.

English Community

ThinkPad NotebooksThinkPad: T400 / T500 and newer T series Laptops
All Forum Topics
Options

2 Posts

05-05-2009

Grand Rapids, MI

10 Signins

29 Page Views

  • Posts: 2
  • Registered: ‎05-05-2009
  • Location: Grand Rapids, MI
  • Views: 29
  • Message 1 of 6

T400 System board issues

2009-05-05, 15:06 PM
Has anyone else been having issue with the T400 and the System Board.  I have had 5 now that stop booting.  All you get is the power light, battery light and the plug light when plugged in.  Hit the power and nothing comes up.  I tried removing the battery and same thing minus the battery light.
Reply
Options

1 Posts

07-26-2009

United States of America

2 Signins

12 Page Views

  • Posts: 1
  • Registered: ‎07-26-2009
  • Location: United States of America
  • Views: 12
  • Message 2 of 6

Re: T400 System board issues

2009-07-26, 3:19 AM
I've been having the exact same problem with my T500. I replaced the original system board, and it worked for about 45 minutes, then started exhibiting these symptoms, again.
Reply
Options

1 Posts

08-08-2009

New Zealand

3 Signins

26 Page Views

  • Posts: 1
  • Registered: ‎08-08-2009
  • Location: New Zealand
  • Views: 26
  • Message 3 of 6

Re: T400 System board issues

2009-08-08, 4:22 AM

I too have the same Problem

 

Has anyone found a way to fix it apart from replacing the board AGAIN!

Reply
Options

5 Posts

12-16-2008

Los Angeles

3 Signins

42 Page Views

  • Posts: 5
  • Registered: ‎12-16-2008
  • Location: Los Angeles
  • Views: 42
  • Message 4 of 6

Re: T400 System board issues

2009-11-21, 3:31 AM

I am also facing the same problem. Looks like Lenovo is loosing it credibility and integrity, it previous used to have, especially for Thinkpads.

 

I am already living with WiFi problem for my T400. Now this System board issue. Really tech support also not good at all. 

 

Reply
Options

29 Posts

09-30-2008

Panama

339 Signins

350 Page Views

  • Posts: 29
  • Registered: ‎09-30-2008
  • Location: Panama
  • Views: 350
  • Message 5 of 6

Re: T400 System board issues

2009-12-16, 13:36 PM

I have found that if you remove the palm rest, unplug the Bios battery for about 5 minutes, plug everything back in, it will fire right up. Its not a permanent fix though, but it at least gets it going again.

Reply
Options

9048 Posts

01-13-2008

United States of America

77855 Signins

2231745 Page Views

  • Posts: 9048
  • Registered: ‎01-13-2008
  • Location: United States of America
  • Views: 2231745
  • Message 6 of 6

Re: T400 System board issues

2013-01-19, 20:46 PM

The large print: please read the Community Participation Rules before posting. Include as much information as possible: model, machine type, operating system, and a descriptive subject line. Do not include personal information: serial number, telephone number, email address, etc.


The fine print: I do not work for, nor do I speak for Lenovo. Unsolicited private messages will be ignored - questions and answers belong in the forum so that others may contribute and benefit. ... GeezBlog

 

Communities: English Deutsch Español Português Русскоязычное Česká Slovenská Українська Polski Türkçe Moto English

Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete

X

No, I don’t want to share ideas Yes, I agree to these terms