Welcome to our peer-to-peer forums, where owners help owners. Need help now? Visit eSupport here.

English Community

ThinkPad NotebooksThinkPad: T400 / T500 and newer T series Laptops
All Forum Topics
Options

2 Posts

01-04-2010

United States of America

1 Signins

14 Page Views

  • Posts: 2
  • Registered: ‎01-04-2010
  • Location: United States of America
  • Views: 14
  • Message 1 of 4

T400S docking station problems when mouse is plugged in.

2010-01-04, 18:38 PM

My company has just purchased new T400S laptops. They have Windows Vista installed and we're downgrading them to XP Pro when they arrive. The laptop works great until you put it on a docking station and plug a mouse into the docking station, the laptop will not shut down with a mouse plugged into the docking station, unplug the mouse and laptop shuts down fine.

 

T400S laptop

OS Windows XP SP3

Mini dock 3

 

Reply
Options

1041 Posts

03-10-2009

Michigan

1453 Signins

21182 Page Views

  • Posts: 1041
  • Registered: ‎03-10-2009
  • Location: Michigan
  • Views: 21182
  • Message 2 of 4

Re: T400S docking station problems when mouse is plugged in.

2010-01-13, 2:06 AM

Hi ebutcher,

 

Welcome to the Lenovo forum! :smileyhappy:

 

Have you figured out a solution to the problem?

 

Best regards,

Frank

---------

Results of Your Ideal Business-Class Laptop survey, concluded 2009-07-29.

Did someone help you?
Say thanks! with a kudo.
Even better: Pay it forward, help someone else. :smileyhappy:
Reply
Options

5 Posts

02-22-2010

Czech Republic

25 Signins

74 Page Views

  • Posts: 5
  • Registered: ‎02-22-2010
  • Location: Czech Republic
  • Views: 74
  • Message 3 of 4

Re: T400S docking station problems when mouse is plugged in.

2010-02-22, 12:29 PM

Hello.

 

I have  the same problem as ebutcher. Some news how to fix this problem?

 

Lenovo ThinkPad T400s

ThinkPad Mini Dock Series 3

Windows XP SP3

 

Thank you.

Reply
Options

5 Posts

02-22-2010

Czech Republic

25 Signins

74 Page Views

  • Posts: 5
  • Registered: ‎02-22-2010
  • Location: Czech Republic
  • Views: 74
  • Message 4 of 4

Re: T400S docking station problems when mouse is plugged in.

2010-02-22, 16:08 PM

I've solved the problem. It is need to install a new driver for integrated camera (1.1.0.19).

Docking station works well now.

 

T.

Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete

X

No, I don’t want to share ideas Yes, I agree to these terms