Support in other languages: 
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Welcome to the Lenovo Community

Welcome to the Forums!

Welcome to Lenovo's Peer-to-Peer Discussion Community!
Please note our guidelines. How to register and login and Community FAQs.
Shape the Future of PCs

Help Lenovo Shape the Future of PCs

Take the ownership survey. Share your ideas with our product team
Community Spotlight

Visit the Lenovo Blogs!

Check out the ThinkPad Time Machine
Visit the Community Spotlight Blog
Windows  10

Are you ready for Windows 10?

Get to know Windows 10
Visit the Windows 10 Support Center
Reply
Blue Screen Again
Posts: 1
Registered: ‎08-23-2010
Location: Canada
0 Kudos

T410 Conexant Audio HD Hissing / cut off problem

Hi,

 

I just got my new T410 few days ago, and I notice this problem w/ the audio.  The speakers consistently make this hissing / flapping noise and the volume will cut off after 2 - 3 sec.  This is happening all the time, whether i am playing music video, youtube, mp3... even the Lenovo audio test... basically everything that needs sound.

 

I have updated all of my drivers and bios.  The machine is T410 with 64-bit Windows 7. 

 

Does anyone else have the same problem and/or know how to fix it?  Any help will be greatly appreciated.

 

Thanks,

Allan

Highlighted
Fanfold Paper
Posts: 7
Registered: ‎08-23-2010
Location: USA
0 Kudos

Re: T410 Conexant Audio HD Hissing / cut off problem

It seems it is a problem overall with the T410.  It is really frustrating also Smiley Sad  I have the same issue =(

Posts: 2,409
Kudos: 373
Solutions: 127
Registered: ‎06-05-2010
Location: Rosario, Santa Fe, Argentina
0 Kudos

Re: T410 Conexant Audio HD Hissing / cut off problem

You can try with a previous driver version. But I think it's a hardware problem.

 

Best regards.

IPnaSh
First Spanish Community Guru - Colaborador ad honorem

Lenovo