English Community

ThinkPad NotebooksThinkPad: T400 / T500 and newer T series Laptops
All Forum Topics
Options

316 Posts

07-14-2011

Deep in the Heart of Texas (Dallas)

281 Signins

2340 Page Views

  • Posts: 316
  • Registered: ‎07-14-2011
  • Location: Deep in the Heart of Texas (Dallas)
  • Views: 2340
  • Message 1 of 2

T410 Upgrade

2012-12-20, 4:06 AM
Hey guys. I have a T500 and another person wants it more than I do so I was thinking of giving to to him with a install of 8 Pro, That is not the question though. My question is if I uninstall some of the T500 only drivers and put the SSD in the T410 and install the T410 drivers is that easier and stable enough to be better than doing a clean install and transferring my files. (Unfortunately I would probably lose my JetPack Joyride save data any way to copy that I am like level 12) all my other Steam games thankfully save in the cloud. I also have a second question. It is about the T500 ultra bay adapter for a SATA hard drive (where my Steam games and Blu-Ray saves are stored) is it there same type you use in the T410? I don't mind buying an adapter but if I can I would like to use the same one. Is that possible? I probably can Google it in like 5 seconds but since I am posting a confirmation would be fantastic. Have a great day!
ThinkPad Twist S230U-
OS-Windows 8.1 Pro 64-bit
CPU-Intel Core i7 3517U @ 1.90GHz Ivy Bridge 22nm Technology
RAM-8.00GB Single-Channel DDR3 @ 665MHz (9-9-9-24)
Motherboard-LENOVO 3347CTO (CPU Socket - U3E1)
Graphics-Wide viewing angle & High density FlexView Display 1366x768 (1366x768@60Hz) Intel HD Graphics 4000 (Lenovo)
Storage-298GB Seagate ST320LT007-9ZV142 (SATA) 22GB SanDisk SSD U100 24GB (SSD) 29GB SDHC Card (SCSI)
Audio-Realtek High Definition Audio
Reply
Options

615 Posts

12-11-2012

raleigh, nc

299 Signins

8131 Page Views

  • Posts: 615
  • Registered: ‎12-11-2012
  • Location: raleigh, nc
  • Views: 8131
  • Message 2 of 2

Re: T410 Upgrade

2012-12-28, 15:29 PM

Hi parmardilan,

 

As far as switching the SSD, it should work once the correct drivers are put in place.

 

In regards to your second question, according to this Personal Systems Reference the ultrabay specs should be the same for both.

 

Hope this helps!

 

 

Be AWESOME Everyday!

Donate KUDOS and Click "Accepted Solution"

Did someone help you today?
Press the star on the left to thank them with a Kudo!
If you find a post helpful and it answers your question, please mark it as an "Accepted Solution"

This will help the rest of the Community with similar issues identify the verified solution and benefit from it.
Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete