Support in other languages: 
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Welcome to the Lenovo Community

Welcome to the Forums!

Welcome to Lenovo's Peer-to-Peer Discussion Community!
Please note our guidelines. How to register and login and Community FAQs.
Shape the Future of PCs

Help Lenovo Shape the Future of PCs

Take the ownership survey. Share your ideas with our product team
Community Spotlight

Visit the Lenovo Blogs!

Check out the ThinkPad Time Machine
Visit the Community Spotlight Blog
Windows  10

Are you ready for Windows 10?

Get to know Windows 10
Visit the Windows 10 Support Center
Reply
Fanfold Paper
Posts: 10
Registered: ‎04-30-2008
Location: Sunnyvale, CA
0 Kudos

T410 nVidia + XP incorrect resolution after reboot

Hello,

 

I have a user who has the T410 with the nVidia graphics adapter. I have updated the BIOS and nVidia software to the latest version with the same issue.

 

Upon reboot or startup in the docking station connected to an NEC 22" wide screen (1680x1050) monitor connected to DVI 2, the machine witll launch windows at full resolution. About a minute or so after login the resolution will switch to 1440x900 and the windows properties will not allow a higher resolution to be chosen.

 

If I click the advanced button in the display properties or open nView, the resolution will auto switch to 1680x1050.

 

When the NEC was connected to DVI 1, the LCD would lose its signal a minute after login. Its almost like the machine is auto setting to a "clone view" utilizing the DVI 2 + Thinkpad display after login.

 

Any ideas?