Support in other languages: 
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 

Welcome to the Forums!

Welcome to Lenovo's Peer-to-Peer Discussion Community!
Please note our guidelines. How to register and login and Community FAQs.

Help Lenovo Shape the Future of PCs

Take the ownership survey. Share your ideas with our product team

Community Spotlight

Visit the Community Blog

Are you ready for Windows 10?

Get to know Windows 10
Visit the Windows 10 Support Center

T500 Middle click not working (open new tabs in browswer)

0 Kudos
Helpful?
Click ►
Started ‎03-07-2011 by
Modified ‎03-07-2011 by
(2,994 Views)

T500 Middle click not working (open new tabs in browswer)

Question

 I was having sound issues that I fixed by updating my BIOS from the website's drivers. However now I can no longer use the middle click button. I used this for opening new tabs and now it doesnt even work for scrolling either. I have auto scroll enabled in firefox and I have confirmed that it does not work in IE either. I went to control panel -> Mouse and there is not even an option for a middle button.

Answer

Recommend uninstalling ultranav drivers and reinstalling latest version from www.lenovo.com/support

 

As a work around, the following proceedure may help:

 

Control panel -> Hardware and Sound -> Mouse - > Hit the Ultranav tab at the top right -> Settings under Trackpoint -> and under the scrolling option on the bottom, choose neither.

 

The middle click button will now work, but scrolling will be disabled.