cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
madvolume
Paper Tape
Posts: 5
Registered: ‎08-28-2011
Location: Davenport Iowa
Views: 468
Message 1 of 8

T500 boot 10min delay

I installed updates using the thinkvantage toolbox updater and now it takes up to 10min or more to boot hoe do i fix this. diag. says everything is fine!!

Former Employee
Posts: 3,823
Registered: ‎07-11-2010
Location: Malaysia
Views: 458
Message 2 of 8

Re: T500 boot 10min delay

madvolume
Paper Tape
Posts: 5
Registered: ‎08-28-2011
Location: Davenport Iowa
Views: 451
Message 3 of 8

Re: T500 boot 10min delay

it says only for t520  not t 500 not sure if i should try don't want to make it worse

madvolume
Paper Tape
Posts: 5
Registered: ‎08-28-2011
Location: Davenport Iowa
Views: 449
Message 4 of 8

Re: T500 boot 10min delay

it says a GM45 hardware platform detected

this program cannot be run on the current platform

Error 9460: unknown or unsupported hardware platform

Retired Moderator
Retired Moderator
Posts: 3,220
Registered: ‎07-31-2008
Location: Pakistan
Views: 434
Message 5 of 8

Re: T500 boot 10min delay

Read through this:- http://forums.lenovo.com/t5/T400-T500-and-newer-T-series/t500-updated-bios-now-takes-10-minutes-to-b...

 

Then this:- http://support.lenovo.com/en_US/detail.page?LegacyDocID=MIGR-76610

 

Thereafter download and install this:- http://support.lenovo.com/en_US/downloads/detail.page?&LegacyDocID=MIGR-71137

------------------------------------------------------------

Maliha (I don't work for lenovo)
ThinkPads:- T400[Win 7], T60[Win 7], IBM 240[Win XP]

IdeaPad: U350

Apple:- Macbook Air [Snow Leopard]
Did someone help you today? Compliment them with a
Kudos!
Was your question answered today? Mark it as an Accepted Solution
de.gif  Lenovo Deutsche Community   es.gif  Lenovo Comunidad en Español 
Visit my YouTube Channel

madvolume
Paper Tape
Posts: 5
Registered: ‎08-28-2011
Location: Davenport Iowa
Views: 415
Message 6 of 8

Re: T500 boot 10min delay

None of this helped even tried system restore but it won't let me any other ideas

madvolume
Paper Tape
Posts: 5
Registered: ‎08-28-2011
Location: Davenport Iowa
Views: 398
Message 7 of 8

Re: T500 boot 10min delay

Sent it in and they said it was C.mos battery needed to be reseated

Former Employee
Posts: 3,823
Registered: ‎07-11-2010
Location: Malaysia
Views: 386
Message 8 of 8

Re: T500 boot 10min delay

Thanks madvolume for posting back on this.

//JameZ

Check out current deals!


Shop current deals

Top Kudoed Authors