cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
cshuttle
Fanfold Paper
Posts: 6
Registered: ‎10-18-2009
Location: USA
Views: 2,956
Message 11 of 18

Re: T500 cannot change brightness

Copy that, same issue here. A couple of other issues as well, but I'll address them in a new thread...

Die-MBP-Die
Paper Tape
Posts: 4
Registered: ‎11-17-2009
Location: NC
Views: 2,954
Message 12 of 18

Re: T500 cannot change brightness

Care to share?  I cannot even see my screen to see what is what; like looking at the display though a misquito net.

AlterEgo
Punch Card
Posts: 35
Registered: ‎11-15-2009
Location: Edinburgh, UK
Views: 2,943
Message 13 of 18

Re: T500 cannot change brightness

No update, except that I have been moved to Level 2 support, whatever that means.

 

I have the same machine (2081-CTO), and I am also finding the wireless connection to my home wireless network to be extremely flakey; it drops the connection frequently, then picks it up at 99%. I replaced a 'stopgap' £400 Samsung with the Lenovo, and it was rock steady, never a problem. I realise that some of the issues may be Windows 7 related, but I am getting extremely frustrated by this, as I have now done a re-install to factory settings twice, to try to identify the issue. Not at all happy, as I have had the machine for 10 days, but cannot use it becuase I won't install the software I need until the issues are sorted.

 

Will let you know the results of the 'Level 2' support.

stevencks
Paper Tape
Posts: 3
Registered: ‎11-18-2009
Location: Malaysia
Views: 2,919
Message 14 of 18

Re: T500 cannot change brightness

pls update to the latest verson of ATI graphics adapter

http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=MIGR-73641

 

This is the summary of changes

 

Version 8.641.1.1-090824a-089811C

  • (Fix) Fixed an issue where the LCD brightness could not be changed when the graphics mode was set to high performance on starting the computer.

I tried and it works well

samgauto
Punch Card
Posts: 8
Registered: ‎11-13-2009
Location: Massachusetts
Views: 2,907
Message 15 of 18

Re: T500 cannot change brightness

I have a 2081-CTO with win 7 & discrete graphics.

AlterEgo
Punch Card
Posts: 35
Registered: ‎11-15-2009
Location: Edinburgh, UK
Views: 2,854
Message 16 of 18

Re: T500 cannot change brightness

I updated my ATI graphics driver, and I am now very happy; all is as it should be. Why do the Tech Support guys not read the forums?!?

 

Many thanks for the info on the driver.

Die-MBP-Die
Paper Tape
Posts: 4
Registered: ‎11-17-2009
Location: NC
Views: 2,847
Message 17 of 18

Re: T500 cannot change brightness

YES!!!! The wireless stays up on my MBP fine, but as soon as I start up the Lenovo it knocks my MBP off and then the Lenovo stays up for a few minutes or a few seconds.  But it keeps dropping.

Die-MBP-Die
Paper Tape
Posts: 4
Registered: ‎11-17-2009
Location: NC
Views: 2,845
Message 18 of 18

Re: T500 cannot change brightness

I updated the graphics driver as well, but everytime I startup I need to change the brightness.  EVERY TIME... That is a whole lot of corn.  Corn is slang for bull crap or **bleep**

Check out current deals!


Shop current deals

Top Kudoed Authors