Support in other languages: 
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 

Welcome to the Forums!

Welcome to Lenovo's Peer-to-Peer Discussion Community!
Please note our guidelines. How to register and login and Community FAQs.

Help Lenovo Shape the Future of PCs

Take the ownership survey. Share your ideas with our product team

Community Spotlight

Visit the Community Blog

Are you ready for Windows 10?

Get to know Windows 10
Visit the Windows 10 Support Center
Reply
Highlighted
Blue Screen Again
Posts: 4
Registered: ‎10-10-2011
Location: Bangalore
0 Kudos
Accepted Solution

T510 - Wireless Issue - Connects to LAN but No Internet Access

Hi All,

 

I have a Lenovo T510 laptop with Windows 7.

 

Network Adapter: Intel(R) Centrino(R) Advanced-N 6200 AGN with driver version 13.2.0.30.

 

I'm facing seroius issue in connecting to wireless at home, i'm able to connect to wireless at office and friends place.

 

Wireless netwroks are detected and i can connect to wirless by passing the key. And the status is shown and connected but no internet access.

 

Please help me with in getting this resolved.

 

Thanks

Pavan K

802.11n
Posts: 410
Registered: ‎08-13-2010
Location: Tucson, Arizona
0 Kudos

Re: T510 - Wireless Issue - Connects to LAN but No Internet Access

Your home LAN must have Internet access. In order to connect to it, you probably have to enter your home Internet access code. Do other computers at home have Internet access?
Blue Screen Again
Posts: 4
Registered: ‎10-10-2011
Location: Bangalore
0 Kudos

Re: T510 - Wireless Issue - Connects to LAN but No Internet Access

Thanks for quick response,

 

Others are able to connect to the same network, i have entered the LAN key. My Laptop connects to network but "no internet access"

 

Cheers

Pa1

Blue Screen Again
Posts: 4
Registered: ‎10-10-2011
Location: Bangalore
0 Kudos

Re: T510 - Wireless Issue - Connects to LAN but No Internet Access

Just FYI, others are able to access the internet aswell, i'm replying from an other laptop connected at home

Guru
Posts: 8,730
Registered: ‎12-26-2009
Location: Vancouver
0 Kudos

Re: T510 - Wireless Issue - Connects to LAN but No Internet Access

Are the necessary Windows services running?

Try running a Windows Troubleshooting diagnostic by right-clicking the wireless icon and clicking "Troubleshoot problems".
W520: i7-2720QM, Q2000M at 1080/688/1376, 21GB RAM, 500GB + 750GB HDD, FHD screen & MB168B+
X61T: L7500, 3GB RAM, 500GB HDD, XGA screen, Ultrabase
Y3P: 5Y70, 8GB RAM, 256GB SSD, QHD+ screen
802.11n
Posts: 225
Registered: ‎04-20-2011
Location: UNITED STATES
0 Kudos

Re: T510 - Wireless Issue - Connects to LAN but No Internet Access

On a working computer and the non-working computer run:
"ipconfig /all"

Post both results for the Wireless Adapters.
Blue Screen Again
Posts: 4
Registered: ‎10-10-2011
Location: Bangalore
0 Kudos

Re: T510 - Wireless Issue - Connects to LAN but No Internet Access

Thanks All for your help and support..........its working fine after re-starting the router