English Community

ThinkPad NotebooksThinkPad: T400 / T500 and newer T series Laptops
All Forum Topics
Options

2 Posts

01-18-2010

FInland

2 Signins

14 Page Views

  • Posts: 2
  • Registered: ‎01-18-2010
  • Location: FInland
  • Views: 14
  • Message 1 of 4

WiFI problem: Driver is not bound succesfully...any comments how to solve?

2010-01-18, 9:09 AM

After a system check my Wifi stopped suddenly working. I have

- noticed that the WiFI-network object is not anymore visible in the Network Connections

- run WLAN diagnostics with Deveice Manager ==> Tells hw OK

- I have updated and reloaded the driver from Intel site and it went thru OK

- after rebooting I still get the msg "driver is not bound succesfully"

- radio is ON, many networks are available

 

Any suggestions?

Thanks in advance!
Hannu

Reply
Options

5 Posts

01-18-2010

Seattle, WA

4 Signins

45 Page Views

  • Posts: 5
  • Registered: ‎01-18-2010
  • Location: Seattle, WA
  • Views: 45
  • Message 2 of 4

Re: WiFI problem: Driver is not bound succesfully...any comments how to solve?

2010-01-19, 0:26 AM

I am having the same problem, and I am seeing quite a few posts with details of this issue with the wireless networking card.  What is going on, Lenovo?

Reply
Options

2 Posts

01-18-2010

FInland

2 Signins

14 Page Views

  • Posts: 2
  • Registered: ‎01-18-2010
  • Location: FInland
  • Views: 14
  • Message 3 of 4

Re: WiFI problem: Driver is not bound succesfully...any comments how to solve?

2010-01-19, 7:40 AM

I managed to solve the problem:

- download the latest wifi driver from Intel's support pages

- go to device manager and uninstall the wifi-card driver

- reboot system: XP notices that you have a new unconnected device and fixed that

 

Worked for me!  Have a great day.

Hannu 

Reply
Options

5 Posts

01-18-2010

Seattle, WA

4 Signins

45 Page Views

  • Posts: 5
  • Registered: ‎01-18-2010
  • Location: Seattle, WA
  • Views: 45
  • Message 4 of 4

Re: WiFI problem: Driver is not bound succesfully...any comments how to solve?

2010-01-19, 18:06 PM

Thanks for the follow-up.  I found out my issue was with the hardware - plugged in a friend's wireless card which worked fine, so Lenovo is sending me a replacement.  Glad we both got out issues resolved!

Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete