Welcome to our peer-to-peer forums, where owners help owners. Need help now? Visit eSupport here.

English Community

ThinkPad NotebooksThinkPad: T400 / T500 and newer T series Laptops
All Forum Topics
Options

8 Posts

05-18-2010

Germany

16 Signins

109 Page Views

  • Posts: 8
  • Registered: ‎05-18-2010
  • Location: Germany
  • Views: 109
  • Message 1 of 4

[Win7 64] System Update does not mark packages as installed or they are not installed

2014-04-13, 1:05 AM

I have following problem. When I try to update the system the packages is downloaded, message appears that they were installed successfully and I'm asked wheather I want to restart system. I do.

After restart the packages are still on the list in updater. I tried to reinstall updater but it did not helped.

Reply
Answer
Options

8 Posts

05-18-2010

Germany

16 Signins

109 Page Views

  • Posts: 8
  • Registered: ‎05-18-2010
  • Location: Germany
  • Views: 109

Re: [Win7 64] System Update does not mark packages as installed or they are not installed

2014-05-11, 23:52 PM

Installing the drivers manually worked (they disappeared from the list). I don't know if it fixed the underlaying problem and if the atomatic update will work though.

Reply

Replies(3)
Options

12985 Posts

06-06-2011

Russian Federation

17947 Signins

178550 Page Views

  • Posts: 12985
  • Registered: ‎06-06-2011
  • Location: Russian Federation
  • Views: 178550
  • Message 2 of 4

Re: [Win7 64] System Update does not mark packages as installed or they are not installed

2014-04-13, 18:57 PM
Do you have administrative privileges?



x220 • Gobi 2000 3g | hdd, msata ssd, wwan, wifi, gps -- unique config
ThinkPad 25 Special Anniversary Edition. #Retro. Signed by D.Hill
T470p | X1 Carbon Gen3 | Miix 2 10" | Yoga Tablet 2-1050F (Android) + BT Keyboard
ThinkPad Stack • 2.4/5 Wireless Router, HDD 1 TB, BT Speaker, Power Bank, Mobile Projector

Do it well, worse becomes itself

Communities:   English    Deutsche    Español    Portugues    Русскоязычное    Česká    Slovenská    Українська   Moto English

Reply
Options

8 Posts

05-18-2010

Germany

16 Signins

109 Page Views

  • Posts: 8
  • Registered: ‎05-18-2010
  • Location: Germany
  • Views: 109
  • Message 3 of 4

Re: [Win7 64] System Update does not mark packages as installed or they are not installed

2014-04-13, 19:12 PM

Yes, I've tried to run with elevated priviliges.

Reply
Answer
Options

8 Posts

05-18-2010

Germany

16 Signins

109 Page Views

  • Posts: 8
  • Registered: ‎05-18-2010
  • Location: Germany
  • Views: 109
  • Message 4 of 4

Re: [Win7 64] System Update does not mark packages as installed or they are not installed

2014-05-11, 23:52 PM

Installing the drivers manually worked (they disappeared from the list). I don't know if it fixed the underlaying problem and if the atomatic update will work though.

0 person found this solution to be helpful.

This helped me too

Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete

X

No, I don’t want to share ideas Yes, I agree to these terms

Most Liked Authors

(Last 7 days)

View All