English Community

ThinkPad NotebooksThinkPad; T61 and prior T series plus Other Legacy ThinkPads
All Forum Topics
Options

17 Posts

04-13-2008

Brooklyn, NY

72 Signins

738 Page Views

  • Posts: 17
  • Registered: ‎04-13-2008
  • Location: Brooklyn, NY
  • Views: 738
  • Message 11 of 38

Re: T60p Screen Goes Blank Over Time When Launching Videos (Not A Heat Issue?)

2008-07-25, 0:50 AM

No, this doesn't happen with youtube videos.

 

My BIOS is the most recent, as are my video drivers.  I don't have a second hard drive.

 

I've had my laptop reset to factory settings several times when I sent my laptop in for repair.

 

Any other ideas? :)

Reply
Options

22 Posts

07-24-2008

Canada

22 Signins

127 Page Views

  • Posts: 22
  • Registered: ‎07-24-2008
  • Location: Canada
  • Views: 127
  • Message 12 of 38

Re: T60p Screen Goes Blank Over Time When Launching Videos (Not A Heat Issue?)

2008-07-25, 1:23 AM
Only last idea I have is what kind of video files are you trying to watch and that it could be a codec error.  Never had a codec freeze my laptop and cause it's screen to go blank, but it could be.  Not sure if it's anything else.  If you've had it serviced and had it reset to factory default I'm not sure what it could be except for some incompatability thing.  What kind of video player do you use and what kind of file type is the only other thing I can think of unless it happens with all file types.
Reply
Options

17 Posts

04-13-2008

Brooklyn, NY

72 Signins

738 Page Views

  • Posts: 17
  • Registered: ‎04-13-2008
  • Location: Brooklyn, NY
  • Views: 738
  • Message 13 of 38

Re: T60p Screen Goes Blank Over Time When Launching Videos (Not A Heat Issue?)

2008-07-25, 1:26 AM
Pretty much all video file types, except flash video on websites.
Reply
Options

22 Posts

07-24-2008

Canada

22 Signins

127 Page Views

  • Posts: 22
  • Registered: ‎07-24-2008
  • Location: Canada
  • Views: 127
  • Message 14 of 38

Re: T60p Screen Goes Blank Over Time When Launching Videos (Not A Heat Issue?)

2008-07-25, 1:46 AM
What video player do you use to watch your videos?  Did you try more than one?
Reply
Options

17 Posts

04-13-2008

Brooklyn, NY

72 Signins

738 Page Views

  • Posts: 17
  • Registered: ‎04-13-2008
  • Location: Brooklyn, NY
  • Views: 738
  • Message 15 of 38

Re: T60p Screen Goes Blank Over Time When Launching Videos (Not A Heat Issue?)

2008-07-25, 1:46 AM

Media Player Classsic, VLC, Windows Media Player.

 

After a while, opening a video in either will blank out the screen.

Message Edited by Grimmeh on 07-24-2008 09:47 PM
Reply
Options

22 Posts

07-24-2008

Canada

22 Signins

127 Page Views

  • Posts: 22
  • Registered: ‎07-24-2008
  • Location: Canada
  • Views: 127
  • Message 16 of 38

Re: T60p Screen Goes Blank Over Time When Launching Videos (Not A Heat Issue?)

2008-07-25, 1:54 AM
I could upload a codec pack that I use to see if it solves the problem.  I'll upload it on sendspace and put the link here for you to download if you want.
Reply
Options

22 Posts

07-24-2008

Canada

22 Signins

127 Page Views

  • Posts: 22
  • Registered: ‎07-24-2008
  • Location: Canada
  • Views: 127
  • Message 17 of 38

Re: T60p Screen Goes Blank Over Time When Launching Videos (Not A Heat Issue?)

2008-07-25, 2:01 AM

http://www.sendspace.com/file/kzhmwo  Hopefully that codec pack works.  If it doesn't work then I dunno what else could be causing it.

Reply
Options

22 Posts

07-24-2008

Canada

22 Signins

127 Page Views

  • Posts: 22
  • Registered: ‎07-24-2008
  • Location: Canada
  • Views: 127
  • Message 18 of 38

Re: T60p Screen Goes Blank Over Time When Launching Videos (Not A Heat Issue?)

2008-07-25, 2:01 AM
I forgot to ask what OS are you running?
Reply
Options

17 Posts

04-13-2008

Brooklyn, NY

72 Signins

738 Page Views

  • Posts: 17
  • Registered: ‎04-13-2008
  • Location: Brooklyn, NY
  • Views: 738
  • Message 19 of 38

Re: T60p Screen Goes Blank Over Time When Launching Videos (Not A Heat Issue?)

2008-07-25, 2:37 AM

Windows XP SP3.

 

I don't think it's a codec problem.  I'm running the well-known Combined Community Codec Pack from http://www.cccp-project.net/

Reply
Options

22 Posts

07-24-2008

Canada

22 Signins

127 Page Views

  • Posts: 22
  • Registered: ‎07-24-2008
  • Location: Canada
  • Views: 127
  • Message 20 of 38

Re: T60p Screen Goes Blank Over Time When Launching Videos (Not A Heat Issue?)

2008-07-25, 2:42 AM
lol I was gonna read the forum of that website but it's down at the moment lol I guess I'll read it later, but after tonight I won't have internet for about a week.
Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete

X

No, I don’t want to share ideas Yes, I agree to these terms