Welcome to our peer-to-peer forums, where owners help owners. Need help now? Visit eSupport here.

English Community

ThinkPad NotebooksThinkPad; T61 and prior T series plus Other Legacy ThinkPads
All Forum Topics
Options

23 Posts

09-20-2009

California

85 Signins

760 Page Views

  • Posts: 23
  • Registered: ‎09-20-2009
  • Location: California
  • Views: 760
  • Message 1 of 2

Thinkpad T60 Error installing Vista not seeing cd/dvd to finsh installing

2010-01-03, 0:29 AM

Thinkpad T60 Error installing Vista not seeing cd/dvd

 

I’ve removed all programs recommended by IBM and Microsoft.  After Vista loads files

 

I get the error below.  Its like it doesn’t see the cd dvd to reboot and finish installing.  Any Ideas?  Jack

 

Windows XP Professional Service Pack 3 (build 2600)

 

LENOVO 2623D6U ThinkPad T60
System Serial Number: L3A2060

Processor a

 

Main Circuit Board b

1.85 gigahertz Intel Pentium III
128 kilobyte primary memory cache
2048 kilobyte secondary memory cache

 

Board: LENOVO 2623D6U
Serial Number: VF05
Bus Clock: 167 megahertz
BIOS: LENOVO 79ETE5WW (2.25 ) 08/27/2009

Drives

 

Memory Modules c,d

99.41 Gigabytes Usable Hard Drive Capacity
48.52 Gigabytes Hard Drive Free Space

MAT**bleep**A DVD/CDRW UJDA775 [CD-ROM drive]

ST910021AS [Hard drive] (100.03 GB) -- drive 0

  
 

3072 Megabytes Installed Memory

Slot 'DIMM 1' has 1024 MB
Slot 'DIMM 2' has 2048 MB

 

 

http://i456.photobucket.com/albums/qq289/elktraveling/DSCN8033.jpg

 

<a href="http://s456.photobucket.com/albums/qq289/elktraveling/?action=view&current=DSCN8033.jpg" target="_blank"><img src="http://i456.photobucket.com/albums/qq289/elktraveling/DSCN8033.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>

 

[IMG]http://i456.photobucket.com/albums/qq289/elktraveling/DSCN8033.jpg[/IMG]

Reply
Options

23 Posts

09-20-2009

California

85 Signins

760 Page Views

  • Posts: 23
  • Registered: ‎09-20-2009
  • Location: California
  • Views: 760
  • Message 2 of 2

Re: Thinkpad T60 Error installing Vista not seeing cd/dvd to finsh installing...working now

2010-01-06, 23:59 PM

I was able to up grade XP to Vista without error..  I disabled everything in Bios.  Vista loaded and was able to get IBM and Microsoft updates.  I had already run Microsoft adviser so had idea which programs had to be uninstalled. 

Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete

X

No, I don’t want to share ideas Yes, I agree to these terms