Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
802.11n
Posts: 79
Registered: ‎07-21-2009
Location: DE
Message 1 of 5 (357 Views)

Both cameras not showing pics anymore

hi,

Both cameras on my 18382cg stopped showing pictures. I can start the camera app (or 3rd party apps), picture is black. I take a picture and get a picture of the android robot....weird.

I tried anything short of the factory reset...no change. Any ideas are greatly appreciated.

Regards Umbi

--
working with W541, T410 2537AF8, Tablet 1838-2CG, caring for R61 7732-NDG, T530 2924-GJ4, L512 4444-4NG, R61i 7650-D6G, X60s 1703-3JG, X40 2371-8EG
802.11n
Posts: 79
Registered: ‎07-21-2009
Location: DE
Message 2 of 5 (351 Views)

Re: Both cameras not showing pics anymore

Oh stupid me....cameras were disabled in settings/security.....

I swear I did not do this by hand....

--
working with W541, T410 2537AF8, Tablet 1838-2CG, caring for R61 7732-NDG, T530 2924-GJ4, L512 4444-4NG, R61i 7650-D6G, X60s 1703-3JG, X40 2371-8EG
Highlighted
Posts: 2,225
Topics: 83
Kudos: 293
Solutions: 142
Registered: ‎05-01-2008
Location: MY
Message 3 of 5 (292 Views)

Re: Both cameras not showing pics anymore

Umbertones, can you share where to enable it ? I know you mention settings/security but i couldn't find it.


T61, T410, x240, Z500, Flex 14

Important Note: If you need help, post your question in the forum, and include your system type, model number and OS. Do not post your serial number.

Did someone help you today? Press the star on the left to thank them with a Kudo!
If you find a post helpful and it answers your question, please mark it as an "Accepted Solution"!


Follow @LenovoForums on Twitter!
How to send a private message? --> Check out this article.


English Community   Deutsche Community   Comunidad en Español   Русскоязычное Сообщество
Punch Card
Posts: 69
Registered: ‎11-18-2011
Location: Australia
Message 4 of 5 (287 Views)

Re: Both cameras not showing pics anymore

[ Edited ]

It's actually under Settings -> Privacy -> Cameras Smiley Happy

802.11n
Posts: 79
Registered: ‎07-21-2009
Location: DE
Message 5 of 5 (265 Views)

Re: Both cameras not showing pics anymore

Thanks limbot,

my german TPT has it under Settings/Datenschutz/Kameras, it was 50:50 whether this would be security or privacy in english. :-)

Regards
Umbi
--
working with W541, T410 2537AF8, Tablet 1838-2CG, caring for R61 7732-NDG, T530 2924-GJ4, L512 4444-4NG, R61i 7650-D6G, X60s 1703-3JG, X40 2371-8EG
top kudoed authors