Support in other languages: 
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 

Welcome to the Forums!

Welcome to Lenovo's Peer-to-Peer Discussion Community!
Please note our guidelines. How to register and login and Community FAQs.

Help Lenovo Shape the Future of PCs

Take the ownership survey. Share your ideas with our product team

Community Spotlight

Visit the Community Blog

Are you ready for Windows 10?

Get to know Windows 10
Visit the Windows 10 Support Center
Reply
Highlighted
Serial Port
Posts: 13
Registered: ‎01-03-2009
Location: Royal Oak, MI
0 Kudos

BSOD appears very fast after I enabled RAID 0 and restored my system.

Gents,

 

I enabled RAID 0 on my W700 and restored the system disk. My RAID 0 volume (2 x 200GB stripped disks) has 1 active primary partition for S: and one primary partition for C: - I got rid of the Q: partition...

 

My machine worked fine with the storage controller enabled as AHCI in the BIOS (2 separate HDDs).

 

Unfortunately during the VISTA boot, shortly after it starts, it produces a BSOD that scrolls very fast (unreadable) and restarts the machine.

 

So far it appears that other people experienced the same phenomenon.

 

My machine is a 2757-CTO and wasn't pre-configured with Intel's Turbo Memory (2GB) NAND memory module upgrade...

 

Please, does anybody have any advice or suggestion? I really appreciate your feedback on this matter.

Paper Tape
Posts: 2
Registered: ‎03-08-2009
Location: Germany
0 Kudos

Re: BSOD appears very fast after I enabled RAID 0 and restored my system.

Do you have tried to deactivate AHCI in BIOS (set to compatible!)