Support in other languages: 
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 

Welcome to the Forums!

Welcome to Lenovo's Peer-to-Peer Discussion Community!
Please note our guidelines. How to register and login and Community FAQs.

Help Lenovo Shape the Future of PCs

Take the ownership survey. Share your ideas with our product team

Community Spotlight

Visit the Community Blog

Are you ready for Windows 10?

Get to know Windows 10
Visit the Windows 10 Support Center
Reply
What's DOS?
Posts: 1
Registered: ‎04-22-2009
Location: London
0 Kudos

W500: XP problems after disk upgrade-cloning hdd.

[ Edited ]

I'm trying to upgrade the HDD in my new W500 from 160Gb to the 320Gb drive.

 

I've copied the disk using Norton Ghost's disk copy utility and the Lenovo Hard Drive Bay Adapter II, including the disk MBR.When I try to boot of the copy, XP boots fine to the logon prompt. The mouse also works initally, but as soon as I try to use the keyboard, both the keyboard and mouse lock up. Same happens in all of the XP safe modes. 

 

I've tried upgrading the TP BIOS, but this had no effect. Could this be a HDD driver issue, interrupt config, or is Norton not copying the disk properly?

 

I've also seen some strange behaviour on my working environment when the whole system appears to "hang" during high levels of disk activity. Are they related?

 

Thanks in advance,

Mark


Moderator note: Type added to subject line for clarity.
Message Edited by Agotthelf on 25-04-2009 10:06 AM