Support in other languages: 
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 

Welcome to the Forums!

Welcome to Lenovo's Peer-to-Peer Discussion Community!
Please note our guidelines. How to register and login and Community FAQs.

Help Lenovo Shape the Future of PCs

Take the ownership survey. Share your ideas with our product team

Community Spotlight

Visit the Community Blog

Are you ready for Windows 10?

Get to know Windows 10
Visit the Windows 10 Support Center
Reply
What's DOS?
Posts: 1
Registered: ‎02-06-2010
Location: Los Angeles
0 Kudos

W510 Left Speaker Not working

Hi, first post.

 

My left speaker isn't working.

 

Headphones work correctly.

 

Running 64bit windows 7.

 

 

Paper Tape
Posts: 4
Registered: ‎02-28-2010
Location: California
0 Kudos

Re: W510 Left Speaker Not working

 


mnoble2 wrote:

Hi, first post.

 

My left speaker isn't working.

 

Headphones work correctly.

 

Running 64bit windows 7.

 

 


 

Same here.  It happened after updating my driver from Lenovo's site.  Anyone have an idea?

 

Ctrl-Alt-Del
Posts: 19
Registered: ‎02-13-2010
Location: Vancouver
0 Kudos

Re: W510 Left Speaker Not working

At least you have ONE speaker, both of mine are dead!! Smiley Sad

802.11n
Posts: 323
Registered: ‎10-26-2008
Location: Los Angeles
0 Kudos

Re: W510 Left Speaker Not working

[ Edited ]

You might check this thread:

 

http://forums.lenovo.com/t5/W-Series-ThinkPad-Laptops/W510-Heating-up-while-OFF/td-p/203530

 

and make sure you're not noticing heating anywhere on the left speaker grille when the computer is plugged into AC power but turned off.

 

Serial Port
Posts: 12
Registered: ‎02-24-2010
Location: brooklyn
0 Kudos

Re: W510 Left Speaker Not working

hey, my friend, i have the same issue with my new T410.

 

you can see my problem in this post:

http://forums.lenovo.com/t5/T400-T500-and-newer-T-series/T410-keyboard-doesn-t-keep-up-to-my-typing-...

 

the headphone word well , but the left-channel of sound device doesn't work. I just get my laptop for less than 2 weeks.

 

I've called lenovo and requied a service. 

 

what's your email ? i can share my problem with you.

 

 

Paper Tape
Posts: 4
Registered: ‎02-28-2010
Location: California
0 Kudos

Re: W510 Left Speaker Not working

 


jzrlenovo wrote:

hey, my friend, i have the same issue with my new T410.

 

you can see my problem in this post:

http://forums.lenovo.com/t5/T400-T500-and-newer-T-series/T410-keyboard-doesn-t-keep-up-to-my-typing-...

 

the headphone word well , but the left-channel of sound device doesn't work. I just get my laptop for less than 2 weeks.

 

I've called lenovo and requied a service. 

 

what's your email ? i can share my problem with you.

 

 


 

The post you show there has nothing to do with speakers.

 

Serial Port
Posts: 12
Registered: ‎02-24-2010
Location: brooklyn
0 Kudos

Re: W510 Left Speaker Not working

sorry, i may give the wrong link, but i can post it here. 

 

my left-channel of the sound device just don't work . I've check every properties of my sound device and the smartaudio in control panel, and even reinstall my OS, even have a linux installed in the T410.  the L-channel of sound just don't work . 

Paper Tape
Posts: 4
Registered: ‎02-28-2010
Location: California
0 Kudos

Re: W510 Left Speaker Not working

 


jzrlenovo wrote:

sorry, i may give the wrong link, but i can post it here. 

 

my left-channel of the sound device just don't work . I've check every properties of my sound device and the smartaudio in control panel, and even reinstall my OS, even have a linux installed in the T410.  the L-channel of sound just don't work . 


 

Yea, I'm pretty sure it's something physical.

 

Highlighted
Serial Port
Posts: 12
Registered: ‎02-24-2010
Location: brooklyn
0 Kudos

Re: W510 Left Speaker Not working

Punch Card
Posts: 27
Registered: ‎12-30-2009
Location: Canada
0 Kudos

Re: W510 Left Speaker Not working

[ Edited ]

Hi All,

 

I got my W510 last Friday, the speakers work fine, but the keyboard doesn't work well ...

Anyway, back to speakers, I checked the wiring of W510, see the picture:

 

http://img714.imageshack.us/img714/6636/w510wire.jpg

 

As you can see, I marked those wires which tied to CPU in yellow. The cover of those wires could easily melted by the heat from the CPU. That may cause short circuit.

 

I'm just guessing Smiley Happy