Support in other languages: 
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 

Welcome to the Forums!

Welcome to Lenovo's Peer-to-Peer Discussion Community!
Please note our guidelines. How to register and login and Community FAQs.

Help Lenovo Shape the Future of PCs

Take the ownership survey. Share your ideas with our product team

Community Spotlight

Visit the Community Blog

Are you ready for Windows 10?

Get to know Windows 10
Visit the Windows 10 Support Center
Reply
What's DOS?
Posts: 2
Registered: ‎04-14-2012
Location: Bremen
0 Kudos

using W520 with Citrix XenClient and Windows 7 Ultimate

Hi 

 

my Problem is, that im using the W520 with a Citrix Xen Client and a vmware Win7.

Almost evreything is ok. Only on thing really sucks! i cant clon or extend my Monitor. 

 

Using Win7 it look like evrything is ok. I set my ThinkPad Display to 1600x900 and my vga monitor to 800x600. The is no signal on the monitor Port. 

on the desktop i can go with the mous to the "monitor" ....

 

changing with Citrix to the management consol the Display changed to 800x600 .... Citrix issent routing the Display Signal to the VGA Port.....

 

Do some one now a sulution?

 

Thanks

Token Ring
Posts: 487
Registered: ‎11-04-2010
Location: Sydney
0 Kudos

Re: using W520 with Citrix XenClient and Windows 7 Ultimate

Had a late night partying or something?

Bit Torrent
Posts: 2,401
Registered: ‎04-08-2011
Location: USA
0 Kudos

Re: using W520 with Citrix XenClient and Windows 7 Ultimate


xamibor wrote:

Hi 

 

my Problem is, that im using the W520 with a Citrix Xen Client and a vmware Win7.

Almost evreything is ok. Only on thing really sucks! i cant clon or extend my Monitor. 

 

Using Win7 it look like evrything is ok. I set my ThinkPad Display to 1600x900 and my vga monitor to 800x600. The is no signal on the monitor Port. 

on the desktop i can go with the mous to the "monitor" ....

 

changing with Citrix to the management consol the Display changed to 800x600 .... Citrix issent routing the Display Signal to the VGA Port.....

 

Do some one now a sulution?

 

Thanks


This is most likely due to the Optimus graphics chipset on the W520.  If you go into the BIOS and change the Display setting to Discrete only, you'll probably get a better result.

 

Pay no attention to Chatbox.  He's just giving you a hard time due to the spelling errors.

Token Ring
Posts: 487
Registered: ‎11-04-2010
Location: Sydney
0 Kudos

Re: using W520 with Citrix XenClient and Windows 7 Ultimate

Yeah, pay no attention to me.  I'm just messing around on a Sunday...with nothing better to do.

Highlighted
802.11n
Posts: 323
Registered: ‎10-26-2008
Location: Los Angeles
0 Kudos

Re: using W520 with Citrix XenClient and Windows 7 Ultimate

[ Edited ]

ThorsHammer wrote:
He's just giving you

 


Another spelling error.

What's DOS?
Posts: 2
Registered: ‎04-14-2012
Location: Bremen
0 Kudos

Re: using W520 with Citrix XenClient and Windows 7 Ultimate

Yes its Works. The Problem is now that the Citrix Xen Cliene Hyperv / vmware dosent start!