Support in other languages: 
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Welcome to the Lenovo Community

Welcome to the Forums!

Welcome to Lenovo's Peer-to-Peer Discussion Community!
Please note our guidelines. How to register and login and Community FAQs.
Shape the Future of PCs

Help Lenovo Shape the Future of PCs

Take the ownership survey. Share your ideas with our product team
Community Spotlight

Visit the Lenovo Blogs!

Check out the ThinkPad Time Machine
Visit the Community Spotlight Blog
Windows  10

Are you ready for Windows 10?

Get to know Windows 10
Visit the Windows 10 Support Center
Reply
Paper Tape
Posts: 3
Registered: ‎05-30-2008
Location: Singapore
0 Kudos

Vista SP1 & Lenovo USB 2.0 Multi-Drive Burner

I seem to have problem burning DVDs on my X61.
The machine will lag and burning software will become non-responsive.
 
I've only connect the drive AFTER i installed SP1.
Initially there was a driver issue, where i can't even see the burner.
I've did a registry hack by deleting the lowerfilters and now the machine is able to see the burner.
 
BUT i still can't burn anything. Any help except for restore would be greatly appreciated.
 
Cheers.
Paper Tape
Posts: 3
Registered: ‎05-30-2008
Location: Singapore
0 Kudos

Re: Vista SP1 & Lenovo USB 2.0 Multi-Drive Burner

I've tried connecting the Lenovo USB Burner onto my PC loaded with VISTA SP1 as well and the problem is recurring.
Therefore, it leads me to assume that this is not a software driver glitch.
 
Probably a hardware failure or SP1 compatibility issue.
 
Can someone with the same Lenovo USB Multi-Drive Burner try and see if they had the same problem please?
 
Thanks.
Paper Tape
Posts: 3
Registered: ‎05-30-2008
Location: Singapore
0 Kudos

Re: Vista SP1 & Lenovo USB 2.0 Multi-Drive Burner

Nobody else encountering this problem?
hmmm ....