Support in other languages: 
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 

Welcome to the Forums!

Welcome to Lenovo's Peer-to-Peer Discussion Community!
Please note our guidelines. How to register and login and Community FAQs.

Help Lenovo Shape the Future of PCs

Take the ownership survey. Share your ideas with our product team

Community Spotlight

Visit the Community Blog

Are you ready for Windows 10?

Get to know Windows 10
Visit the Windows 10 Support Center
Reply
What's DOS?
Posts: 3
Registered: ‎11-20-2011
Location: London
0 Kudos

Wifi Not working with X1 - CTO on Win 7 - 64

Hi

 

I`ve installed Win 7 with 64 bit.

 

After restart, the X1 does not find the wireless router, by changing the switch from LAN to wireless.

 

Wifi was not working. When I was booting with wifi off and enabling it only after windows loaded, it worked sometimes.

After a reboot, it stop working again.  Router is a Netgear 802.11 a/b/g/n

X1  : 1291 CTO with Wifi 

 

Lenovo Toolbox does not find any issues with the Wifi Driver.

 

Sanjay

Posts: 20,898
Topics: 128
Kudos: 1,253
Solutions: 1,344
Registered: ‎12-19-2008
Location: Australia, Melbourne
0 Kudos

Re: Wifi Not working with X1 - CTO on Win 7 - 64

try to uninstall the wifi driver and reinstall with the latest version.

Also download Thinkvantage System Update, this will download all the necessary drivers for you.
Regards,

Jin Li

May this year, be the year of 'DO'!

I am a volunteer, and not a paid staff of Lenovo or Microsoft
What's DOS?
Posts: 3
Registered: ‎11-20-2011
Location: London
0 Kudos

Re: Wifi Not working with X1 - CTO on Win 7 - 64

Hi

 

I tried that.  Twice.

 

But the driver from the Lenovo site is 14.0

 

But when I restart, it auto-magically installs 14.2 driver from the Windows driver list.

How do I stop it installing the one existing on the machine?

 

Sanjay 

Highlighted
Paper Tape
Posts: 1
Registered: ‎12-16-2011
Location: New York
0 Kudos

Re: Wifi Not working with X1 - CTO on Win 7 - 64

Hi,

 

Were you able to resolve this issue? I having the same problem and am running out of ideas.

 

Thanks,