English Community

ThinkPad NotebooksThinkPad: X Series Laptops
All Forum Topics
Options

2 Posts

09-15-2014

Atlanta

7 Signins

97 Page Views

  • Posts: 2
  • Registered: ‎09-15-2014
  • Location: Atlanta
  • Views: 97
  • Message 1 of 2

X240 + 2x Displayports on Dock, No Video

2014-09-15, 13:01 PM

I've seen this question posted several times with no answers or updates.

 

I have the X240 i7 version.

 

All my drivers are 100% up to date. (9/16/14) Including the new intel drivers posted a few days ago.

 

When I plug in two monitors via the displayport (Displayport to VGA) I get no video, both monitors are Dell and they both work when plugged into the single vga port. I have tested the Displayport cables on a separate computer and verrified they do work. I have tried the firmware update but I get an error that tells me I have upgraded hardware and the program shuts down.

 

Is there any hope or anything I'm missing here?

 

I would apreciate any help, Thanks!

 

Edit:

It gives the error off already having the updated firmware 15.

Reply
Options

2 Posts

09-15-2014

Atlanta

7 Signins

97 Page Views

  • Posts: 2
  • Registered: ‎09-15-2014
  • Location: Atlanta
  • Views: 97
  • Message 2 of 2

Re: X240 + 2x Displayports on Dock, No Video

2014-09-15, 17:38 PM

Bumb + More information.

 

I am able to get dual monitors using the VGA port and DVI port, However this still doesn't solve my problem because I intend to add 1 more monitor soon.

Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save