English Community

ThinkPad NotebooksThinkPad: X Series Laptops
All Forum Topics
Options

2 Posts

03-30-2009

USA

3 Signins

14 Page Views

  • Posts: 2
  • Registered: ‎03-30-2009
  • Location: USA
  • Views: 14
  • Message 1 of 3

X60 Networking gone bust

2009-03-30, 23:53 PM
Hello, I just returned from a business trip where I was able to connect to the hotel network. Upon my return I cant connect to LAN or WIFI atall- infact the Network connections turns up empty when I open it. Also when I use the thinkvantage button, it simply refuses to switch on the wireless radio. It will be of great help if someone can let my X60 get back on its own feet(!) currently using USB wireless adapter to connect.
Reply
Options

9351 Posts

11-27-2007

SK

15516 Signins

2040234 Page Views

  • Posts: 9351
  • Registered: ‎11-27-2007
  • Location: SK
  • Views: 2040234
  • Message 2 of 3

Re: X60 Networking gone bust

2009-03-31, 6:02 AM

ashkale, welcome to the forum,

 

it would be helpful if you could post which Operating System you have installed, this will help members to help you.

 

Addmitedly you are probably using XP, but can't be 100% sure. If you are, have a look at this tip from MS;

 

How to troubleshoot missing network connections icons in Windows Server 2003 and in Windows XP

 

Hope this helps

Andy  

______________________________________


Please remember to come back and mark the post that you feel solved your question as the solution, it earns the member + points

Did you find a post helpfull? You can thank the member by clicking on the star to the left awarding them Kudos

Please add your type, model number and OS to your signature, it helps to help you.

Forum Search Option T430 2347-G7U W8 x64, Yoga 10 HD+, Tablet 1838-2BG, T61p 6460-67G W7 x64, T43p 2668-G2G XP, T23 2647-9LG XP, plus a few more.

FYI Unsolicited Personal Messages will be ignored.

de.gif  Deutsche Community   es.gif  Comunidad en Español  uk.gif  English Community ru.gif Русскоязычное Сообщество

PepperonI blog 

Reply
Options

2 Posts

03-30-2009

USA

3 Signins

14 Page Views

  • Posts: 2
  • Registered: ‎03-30-2009
  • Location: USA
  • Views: 14
  • Message 3 of 3

Re: X60 Networking gone bust

2009-03-31, 6:42 AM
Thanks Very Much Andy! Much appreciated! The x60 is back on its feet again!! Also I am using Windows XP- wonder why did this error occur in the first place?
Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save