Support in other languages: 
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 

Welcome to the Forums!

Welcome to Lenovo's Peer-to-Peer Discussion Community!
Please note our guidelines. How to register and login and Community FAQs.

Help Lenovo Shape the Future of PCs

Take the ownership survey. Share your ideas with our product team

Community Spotlight

Visit the Community Blog

Are you ready for Windows 10?

Get to know Windows 10
Visit the Windows 10 Support Center
Reply
Blue Screen Again
Posts: 9
Registered: ‎10-13-2011
Location: Finland
0 Kudos
Accepted Solution

x220 IPS screen flickering

[ Edited ]

Six months old x220 started acting up. A very clear vertical column appeared.

 

Heres a pic I took while typing this post.

 

Link to picture

 

I also uploaded a poor clip to Youtube about it: http://youtu.be/ZDnOeO1vh8M

 

I'm gonna contact support on Monday.

 

The flickering appears randomly and always when I touch the bottom end of the screen or adjust the tilt of the screen.

 

Specs:

i7-2620M (2.7GHz), 8GB, 120GB mSATA SSD + 320GB 72,

12.5" HD Premium LED 1366x768, Intel HD 3000, a/g/n WLAN

64-bit Win Professional

 

Anyone else had this kind of problem?

 

Thanks,

Jussi

 

Posts: 20,898
Topics: 128
Kudos: 1,253
Solutions: 1,344
Registered: ‎12-19-2008
Location: Australia, Melbourne
0 Kudos

Re: x220 IPS screen flickering

this is most likely a broken control board or loose connection cable. So you would need warranty on it.
Regards,

Jin Li

May this year, be the year of 'DO'!

I am a volunteer, and not a paid staff of Lenovo or Microsoft
Blue Screen Again
Posts: 9
Registered: ‎10-13-2011
Location: Finland
0 Kudos

Re: x220 IPS screen flickering

Okay, thanks for the information. Yeah I have warranty.

And guess I'll now find out how it works internationally in Europe as I live in Finland and bought the laptop from Germany...

Highlighted
Blue Screen Again
Posts: 9
Registered: ‎10-13-2011
Location: Finland

Re: x220 IPS screen flickering

So UPS picked the laptop up and a week later I have it back and everything appears to be working.

So 10/10 for service!