English Community

ThinkPad NotebooksThinkPad: X Series Laptops
All Forum Topics
Options

1 Posts

04-06-2009

new york

5 Signins

31 Page Views

  • Posts: 1
  • Registered: ‎04-06-2009
  • Location: new york
  • Views: 31
  • Message 1 of 3

x301 no soundI

2009-04-06, 21:20 PM
I'm using an X301 with a remote flat panel connected by VGA but I can't get any sound either from the speakers or the headphone jack. When I open the volume control in Control panel it says the sound is working and I can see the green indicator moving up and down - but no noise! Next I tried disconnecting everything and can listen to a CD (I played it using WINDVD) - but when i try to control the volume using the sound mixed (from the icon in the program tray) it does not work - the music kept playing regardless of how i moved the volume control. Next I reconnected the VGA/screen and tried to play the CD again - this time nothing. (I run the laptop with the lid closed but it doesnt seem to makee any difference if I open it). Any help please?
Reply
Options

20986 Posts

12-20-2008

Australia, Melbourne

20622 Signins

444194 Page Views

  • Posts: 20986
  • Registered: ‎12-20-2008
  • Location: Australia, Melbourne
  • Views: 444194
  • Message 2 of 3

Re: x301 no soundI

2009-04-10, 8:28 AM
Go into control panel, under sound, what is the main playback sound device selected?
Regards,

Jin Li

May this year, be the year of 'DO'!

I am a volunteer, and not a paid staff of Lenovo or Microsoft
Reply
Options

4741 Posts

04-25-2008

US

39257 Signins

738679 Page Views

  • Posts: 4741
  • Registered: ‎04-25-2008
  • Location: US
  • Views: 738679
  • Message 3 of 3

Re: x301 no soundI

2009-04-20, 17:16 PM
I don't work for Lenovo. I'm a crazy volunteer!
Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save