cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
mm144
Paper Tape
Posts: 1
Registered: ‎09-28-2009
Location: canada
Views: 488
Message 1 of 2

Vista ex. boot/ logon issues after installing patches on a x61 tablet

I'll give you a little back story before outlining the problem.

 I've always had issues with this laptop. Mainly just annoyances but minor issues. For example, if I ever but the machine to sleep, the wireless would not wake up by itself. I had to run the vista nettwork troubleshoot and manually have to turn it on . So the wireless thing happened to me today and I asked myself if a patch would fix it. So i went to update the unit and it said there were 13 updates... so I figured why not? right?

 

Anyway after those patches were installed, Vista boots, but when I log in, all i'm presented with is a black screen and a pointer. No start menu, no background, nothing other than those two things. Now i can still run applications using the ctrl+shift+esc keyboard shortcut key to bring up the task manager and start a new task from there but I don't get any wireless now or bluetooth

 

 Does anyone have any ideas? I'd rather not re-image the thing if possible.

Highlighted
TabletTyro
Fanfold Paper
Posts: 13
Registered: ‎03-16-2009
Location: CA
Views: 439
Message 2 of 2

Re: Vista ex. boot/ logon issues after installing patches on a x61 tablet

Heh. Some of us X200T folks are having the same problem.

 

 

X200 Tablet blank screen after Vista 64 initial startup symbol appears

 

Log-in fails after October 2009 ThinkVantage updates

 

Are you using Vista 64 like us?

 

It didn't occur to me to launch apps through the task manager although I guess that's not exactly a great way to go through life. Smiley Tongue

Check out current deals!


Shop current deals

Top Kudoed Authors