cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
song2
Paper Tape
Posts: 4
Registered: ‎05-19-2009
Location: Austria
Views: 2,556
Message 1 of 8

X200 - Tablet Buttons not working on Vista

Hi!

Had to reinstall my Vista - without recovery CDs - and now the Tablet Buttons aint working.

I installed the drivers but its not working - any help, please?

Retired Moderator
Retired Moderator
Posts: 2,933
Registered: ‎02-22-2008
Location: US
Views: 2,546
Message 2 of 8

Re: X200 - Tablet Buttons not working on Vista

song2
Paper Tape
Posts: 4
Registered: ‎05-19-2009
Location: Austria
Views: 2,528
Message 3 of 8

Re: X200 - Tablet Buttons not working on Vista

Thank you very much for your help - I will try it and get back to you...

 

MB
Serial Port
Posts: 33
Registered: ‎10-11-2008
Location: TEXAS
Views: 2,515
Message 4 of 8

Re: X200 - Tablet Buttons not working on Vista

Is it all or some specific ones?  Also, you re-installed everything w/o the disks so did a fresh install with none of the preloaded apps?

 

You could try this link.  Just be sure its the right OS for you  (32bit vs 64bit, ect..)

 

http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=MIGR-70708

Message Edited by MB on 05-20-2009 08:58 PM
X200T
Intel Core 2 Duo SL9400 (1.86GHz, 6MB L2, 1066MHz)
32bit Vista Business
WideView MultiTouch l
3 GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1067MHz SODIMM Memory (2 DIMM)
160GB Hard Disk Drive,br>Integrated Bluetooth PAN
Intel WiFi Link 5300 (AGN)
Integrated AT&T Mobile Broadband (3G)
4 Cell Li-Ion Battery
7448
song2
Paper Tape
Posts: 4
Registered: ‎05-19-2009
Location: Austria
Views: 2,507
Message 5 of 8

Re: X200 - Tablet Buttons not working on Vista

Hello!

 

Yes, clean Vista Install with no apps pre-installed - then i installed all the drivers from the lenovo Page.

Everything is working right now - just the tablet buttons aint working...

 

Thanks for the link - I will try this one too.

 

 

 

song2
Paper Tape
Posts: 4
Registered: ‎05-19-2009
Location: Austria
Views: 2,487
Message 6 of 8

Re: X200 - Tablet Buttons not working on Vista

Hello again!

 

Just installed the Tablet Driver II and everything is working fine now.

 

Thanks again for your help.

MB
Serial Port
Posts: 33
Registered: ‎10-11-2008
Location: TEXAS
Views: 2,365
Message 7 of 8

Re: X200 - Tablet Buttons not working on Vista

Glad it workedSmiley Wink
X200T
Intel Core 2 Duo SL9400 (1.86GHz, 6MB L2, 1066MHz)
32bit Vista Business
WideView MultiTouch l
3 GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1067MHz SODIMM Memory (2 DIMM)
160GB Hard Disk Drive,br>Integrated Bluetooth PAN
Intel WiFi Link 5300 (AGN)
Integrated AT&T Mobile Broadband (3G)
4 Cell Li-Ion Battery
7448
Community SuperMod
Community SuperMod
Posts: 4,472
Registered: ‎04-25-2008
Location: US
Views: 2,347
Message 8 of 8

Re: X200 - Tablet Buttons not working on Vista

song2, glad you got that sorted out!

 

Please give Kudos to any of the posts you thought were helpful.

 

If a particular post fixed your problem. please mark it the solution. This helps others later, and gives the poster of the solution a little boost!

I don't work for Lenovo. I'm a crazy volunteer!

Check out current deals!


Shop current deals

Top Kudoed Authors