cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
moulip
Fanfold Paper
Posts: 7
Registered: ‎10-13-2014
Location: Paris (FR)
Views: 667
Message 1 of 4

[X230] Wifi led is not working

Hi there,

 

I've just purchased a X230 from a friend. I had not noticed the moment I took it, but the wifi LED is not working on my laptop.

The wifi is working well but not the led. My X230 is working under Debian/GNU Linux, but it does not work with Windows too.

 

I have tried to install a WWAN module from a X220 and got the Unauthorized network card error. Maybe something went wrong at that moment I don't know. I have just updated the BIOS to the 2.62 version but no change.

 

Any idea ?

IBMX230
What's DOS?
Posts: 2
Registered: ‎08-02-2017
Location: CN
Views: 436
Message 2 of 4

Re: [X230] Wifi led is not working

Please notice that x230's wireless network status LED indicator is combined to one which is different from older ThinkPads.

 

There's only one indicator looks like a WIFI icon for all wireless communications - WLAN/WWAN/Bluetooth/WiMAX, which means any one of them is on, the indicator is on, and all of them are shutdown, the indicator becomes off. So, if you are familiar with older ThinkPads, you may be confused.

 

 

Community SeniorMod
Community SeniorMod
Posts: 8,613
Registered: ‎01-01-2010
Location: US
Views: 429
Message 3 of 4

Re: [X230] Wifi led is not working

Does the power light come on? If no, it might be a motherboard fuse. If yes, it might be the little LED board (inside the screen assembly).

Rich


I do not respond to requests for private, one-on-one help. Your questions should be posted in the appropriate forum where they may help others as well.

If a response answers your question, please mark it as the accepted solution.

I am not an employee or agent of Lenovo.
Community SuperMod
Community SuperMod
Posts: 5,317
Registered: ‎06-26-2008
Location: US
Views: 424
Message 4 of 4

Re: [X230] Wifi led is not working


@moulip wrote:

Hi there,

 

I've just purchased a X230 from a friend. I had not noticed the moment I took it, but the wifi LED is not working on my laptop.

The wifi is working well but not the led. My X230 is working under Debian/GNU Linux, but it does not work with Windows too.

 

I have tried to install a WWAN module from a X220 and got the Unauthorized network card error. Maybe something went wrong at that moment I don't know. I have just updated the BIOS to the 2.62 version but no change.

 

Any idea ?


 

Good day.

 

Is this an X230T or the X230 clamshell laptop?

 

Regards.


Community GuidelinesSearchPrivate MessagingENDEESPTRUUACZ-SKMoto
PM requests for individual support are not answered. If a post solves your issue, please mark it so.

I am not a Lenovo employee.

Check out current deals!


Shop current deals

Top Kudoed Authors