Support in other languages: 
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Welcome to the Lenovo Community

Welcome to the Forums!

Welcome to Lenovo's Peer-to-Peer Discussion Community!
Please note our guidelines. How to register and login and Community FAQs.
Shape the Future of PCs

Help Lenovo Shape the Future of PCs

Take the ownership survey. Share your ideas with our product team
Community Spotlight

Visit the Lenovo Blogs!

Check out the ThinkPad Time Machine
Visit the Community Spotlight Blog
Windows  10

Are you ready for Windows 10?

Get to know Windows 10
Visit the Windows 10 Support Center
Reply
Highlighted
Serial Port
Posts: 40
Registered: ‎12-18-2007
Location: Vancouver, BC
0 Kudos

X61 Tablet - lost wireless connectivity

Running an X61 tablet with Vista Business SP1 32-bit. Trying to get the wireless (Intel WIFI 4965AGN with newly updated driver) to communicate with a Linksys WRT-350N router. Internet and home network use the same fibre-optic LAN connection. This setup worked pretty flawlessly until last week. 

 

We had a power shutdown in the building last Wednesday night. I turned everything off before the lights went out, and when I restarted things on Thursday morning, I'd lost my internet connection on all our computers. After resetting the router and restarting the computers quite a few times, I eventually got the wired connectivity back on both desktops and the X61, but I'm having no luck at all restoring the wireless.

 

Access Connections (just updated to 5.22) will not find my network.I'm using the same location profiles that worked before, and checked and rechecked the SSID, the WEP encryption and keys, and everything is the same. The "Help me fix this" link says Connection Status is Disconnected, Cause is unknown, and Error code is 65537.

 

Thanks in advance for any suggestions.

 

_________________________________
Dave
X61t 7767-A4U / Vista Ult / 4GB ::: A31p 2653-H6U / XP Pro / 768MB
Serial Port
Posts: 40
Registered: ‎12-18-2007
Location: Vancouver, BC
0 Kudos

Re: X61 Tablet - lost wireless connectivity

<bump>

 

Forgot to mention I'm also running NIS 2009... the only thing there I can see to try is "disable smart firewall". Which I did, but it doesn't help.

_________________________________
Dave
X61t 7767-A4U / Vista Ult / 4GB ::: A31p 2653-H6U / XP Pro / 768MB
Community SuperMod
Posts: 3,873
Registered: ‎04-25-2008
Location: San Francisco
0 Kudos

Re: X61 Tablet - lost wireless connectivity

Did you try deleting and re-creating the wireless profile?
I don't work for Lenovo. I'm a crazy volunteer!
Serial Port
Posts: 40
Registered: ‎12-18-2007
Location: Vancouver, BC

Re: X61 Tablet - lost wireless connectivity

Thanks - it's finally working again, but since my last message, they did another power shutdown in my building and I lost my wired connection as well as the wireless!

 

I reset the router, disconnected and reconnected everything and 9 days later I'm back in action.

_________________________________
Dave
X61t 7767-A4U / Vista Ult / 4GB ::: A31p 2653-H6U / XP Pro / 768MB