Support in other languages: 
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Welcome to the Lenovo Community

Welcome to the Forums!

Welcome to Lenovo's Peer-to-Peer Discussion Community!
Please note our guidelines. How to register and login and Community FAQs.
Shape the Future of PCs

Help Lenovo Shape the Future of PCs

Take the ownership survey. Share your ideas with our product team
Community Spotlight

Visit the Lenovo Blogs!

Check out the ThinkPad Time Machine
Visit the Community Spotlight Blog
Windows  10

Are you ready for Windows 10?

Get to know Windows 10
Visit the Windows 10 Support Center
Reply
Highlighted
Fanfold Paper
Posts: 1
Registered: ‎03-19-2012
Location: Canada
0 Kudos

TS430 + ESXi 5.0

Having an issue with a TS430 (044116U) and ESXi 5.0.

 

The machine has an LSI 9240-8i option installed, and when ESXi boots, it stalls for about 5 minutes trying to load the driver (megaraid_sas) for the raid controller.

 

Looking at the log file, it seems as tho the card's firmware is in a fault state at boot, when it shouldn't be.  The card has the latest LSI firmware installed 20.10.1-0077, actually came with 20.10.1-0029 which was surprising.

 

I've already disable IRQ Remapping in esx as an attempt to remedy this, with no success.

 

Looking at VMWare's HCL, both the machine and card are supported, so I don't understand why this is occuring.

 

What's DOS?
Posts: 1
Registered: ‎04-21-2012
Location: Andria
0 Kudos

Re: TS430 + ESXi 5.0

Hi,

 

important is setting in the BIOS, where should be "PCI ROM Priority" set to EFI Compatible ROM.

 

original post

 

http://communities.vmware.com/message/2023326#2023326