Support in other languages: 
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Welcome to the Lenovo Community

Welcome to the Forums!

Welcome to Lenovo's Peer-to-Peer Discussion Community!
Please note our guidelines. How to register and login and Community FAQs.
System X

Help Lenovo Shape the Future

Help Lenovo understand your issues and concerns
with our Enterprise products. Click here to answer a quick question
server management meet mobile


Introducing the XClarity Mobile app. Find out more

Available now on Google Play and the App Store.
Community Spotlight

Visit the Lenovo Blogs!

Check out the ThinkPad Time Machine
Visit the Community Spotlight Blog
Reply
Fanfold Paper
Posts: 1
Registered: ‎03-19-2012
Location: Canada
0 Kudos

TS430 + ESXi 5.0

Having an issue with a TS430 (044116U) and ESXi 5.0.

 

The machine has an LSI 9240-8i option installed, and when ESXi boots, it stalls for about 5 minutes trying to load the driver (megaraid_sas) for the raid controller.

 

Looking at the log file, it seems as tho the card's firmware is in a fault state at boot, when it shouldn't be.  The card has the latest LSI firmware installed 20.10.1-0077, actually came with 20.10.1-0029 which was surprising.

 

I've already disable IRQ Remapping in esx as an attempt to remedy this, with no success.

 

Looking at VMWare's HCL, both the machine and card are supported, so I don't understand why this is occuring.

 

Highlighted
What's DOS?
Posts: 1
Registered: ‎04-21-2012
Location: Andria
0 Kudos

Re: TS430 + ESXi 5.0

Hi,

 

important is setting in the BIOS, where should be "PCI ROM Priority" set to EFI Compatible ROM.

 

original post

 

http://communities.vmware.com/message/2023326#2023326