Welcome to our peer-to-peer forums, where owners help owners. Need help now? Visit eSupport here.

English Community

Datacenter SystemsThinkServer
All Forum Topics
Options

10 Posts

12-16-2013

Canada

12 Signins

174 Page Views

  • Posts: 10
  • Registered: ‎12-16-2013
  • Location: Canada
  • Views: 174
  • Message 21 of 22

Re: TS140 will not boot with External HDD attached

2014-06-16, 18:04 PM

I just wanted to update that i have since installed the 82A bios revision (from the prior 48A that was on the mainboard) and it has fixed the issue.

 

i did this remotely and had one of my clients test server power on and restarts with the drive connected and it no longer hung...booted every time.

 

thanks for looking into this and getting it resolved.

Reply
Options

8 Posts

05-31-2015

United States

9 Signins

61 Page Views

  • Posts: 8
  • Registered: ‎05-31-2015
  • Location: United States
  • Views: 61
  • Message 22 of 22

Re: TS140 will not boot with External HDD attached

2015-05-31, 18:31 PM

hello, I am having the same issues on my refurb y70-70. wont load past the splash screen. I do not see an option to turn off usb legacy support, I tried disabling usb boot and had no effect. I updated from bios 9ecn33ww to latest and no change.

Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete

X

No, I don’t want to share ideas Yes, I agree to these terms

Most Liked Authors

(Last 7 days)

View All