Support in other languages: 
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 

Welcome to the Forums!

Welcome to Lenovo's Peer-to-Peer Discussion Community!
Please note our guidelines. How to register and login and Community FAQs.

Help Lenovo Shape the Future of PCs

Take the ownership survey. Share your ideas with our product team

Community Spotlight

Visit the Community Blog

Are you ready for Windows 10?

Get to know Windows 10
Visit the Windows 10 Support Center
Reply
Token Ring
Posts: 16
Registered: ‎05-07-2008
Location: Austria
0 Kudos
Accepted Solution

AC 5.21/5.30 - Profile Deployment - WPA Key

Hi Together,

 

I'm currently tuning our setup for installing our new T400 laptops, and I'm haning at the location profiles. I want to include the WPA Key in the LOA File, everywhere is written that its no problem, but I actually can't find a point to add it / README to get trough it....

 

Can somebody may give me a tip?

 

I tried it by adding the saved REG part for the Key, but thats not working... 

 

 

Thanks in advance!

 

Kind Regards

 

Klaus

Token Ring
Posts: 16
Registered: ‎05-07-2008
Location: Austria
0 Kudos

Re: AC 5.21/5.30 - Profile Deployment - WPA Key

any ideas?
Lenovo Staff
Posts: 287
Registered: ‎11-28-2007
Location: North Carolina, USA
0 Kudos

Re: AC 5.21/5.30 - Profile Deployment - WPA Key

WHen creating a deployment, already have the WPA-PSK profile created.  Then when you go into the deployment too, you check the created profile for deployment.  At that point, it will prompt you to re-enter the key.

 

Try looking at the deployment guide for further information...

 http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?lndocid=MIGR-52881

Highlighted
Token Ring
Posts: 16
Registered: ‎05-07-2008
Location: Austria
0 Kudos

Re: AC 5.21/5.30 - Profile Deployment - WPA Key

unfortunately, there was no popup coming up when choosing the WLAN profile...

 

its working now, the solution/problem was:

 

I used the "AdminEnabler" for winXP in Version 4.xx, as there is no version available for download on the lenovo HP

 

=> I now used the AdminEnabler for WinVista on the WinXP laptop

 

isn't that strange? i thought the Enabler is just ticking a radio box inside the AccConn to show the buttons... 

 

 

Thanks for help