Support in other languages: 
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Welcome to the Lenovo Community

Welcome to the Forums!

Welcome to Lenovo's Peer-to-Peer Discussion Community!
Please note our guidelines. How to register and login and Community FAQs.
Shape the Future of PCs

Help Lenovo Shape the Future of PCs

Take the ownership survey. Share your ideas with our product team
Community Spotlight

Visit the Lenovo Blogs!

Check out the ThinkPad Time Machine
Visit the Community Spotlight Blog
Windows  10

Are you ready for Windows 10?

Get to know Windows 10
Visit the Windows 10 Support Center
Reply
Fanfold Paper
Posts: 2
Registered: ‎12-01-2009
Location: Croatia, Zagreb
0 Kudos

Access Connections - WAN Connection profile

Hi,

 

Anyone else noticed that "Prompt for authentication" in Custom Settings for WAN Connections is not working ?

I am using latest version of Access Connection for Windows 7.

 

When I click Connect popup appears for password entry but regardless of password entered connection always fails with "wrong username/password" error. If I enter password in profile itself it works with no problems.

 

ivan

Lenovo Staff
Posts: 287
Registered: ‎11-28-2007
Location: North Carolina, USA
0 Kudos

Re: Access Connections - WAN Connection profile

Do you mean WLAN not WWAN (i.e. 802.11abgn vs EVDO/HSDPA)?

There isn't a facility for a username/password for WAN connectivity, only a PIN.

Fanfold Paper
Posts: 2
Registered: ‎12-01-2009
Location: Croatia, Zagreb
0 Kudos

Re: Access Connections - WAN Connection profile

I mean the HSDPA profiles. You can specify APN, username, password in the profile itself or use "prompt for authentification" option. With prompt a popup with password box appears but it seems like that the entered password is not passed while establishing connection. It works only if it is "hardcoded" in profile configuration.

 

ivan