Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Token Ring
Posts: 55
Registered: ‎08-12-2008
Location: US
Message 21 of 25 (2,265 Views)

Re: Intel AMT 7.1 - IPT and Intel AMT 7.1 - MEI and SOL driver not installed T420

Thanks for the information.  I've been following that same approach in your last email and I can't get the TVSU or TVUR working for just the AMT drivers. I manually extracted the driver and then imported them into the SCCM driver package which then injected the driver successfully druing the Win 7 install. 

 

Even after injecting the patch during the install process TVSU and TVUR still report the drive is needed and fails to load.

:-(  Any other information you can provide would or it someone else has gotten please post your solution.

 

Lenovo Staff
Posts: 719
Registered: ‎01-16-2010
Location: USA
Message 22 of 25 (2,236 Views)

Re: Intel AMT 7.1 - IPT and Intel AMT 7.1 - MEI and SOL driver not installed T420

Have you tried applying the latest ME firmware to a test system first?  The ME firmware update package can be found here:  http://support.lenovo.com/en_US/downloads/detail.page?DocID=DS014884

 

It is not available yet through TVSU/TVUR.

 

I'm curious if it might allow the AMT and IPT packages to install properly for you.

Paper Tape
Posts: 1
Registered: ‎09-15-2011
Location: Whatever
Message 23 of 25 (2,072 Views)

Re: Intel AMT 7.1 - IPT and Intel AMT 7.1 - MEI and SOL driver not installed T420

Try this....it worked for me....

 

Backup your registry just incase...

 

Go to Start --> Run--> regedit

1. Remove the registry key HKLM\System\CurrentControlSet\Services\HECI

2. Reinstall AMT Driver

Highlighted
What's DOS?
Posts: 1
Registered: ‎11-04-2011
Location: USA - Arizona
Message 24 of 25 (1,863 Views)

Re: Intel AMT 7.1 - IPT and Intel AMT 7.1 - MEI and SOL driver not installed T420

Hey, I just want to let others know - this solution worked for me.  I however was using an HP 8560P laptop.  I had tried using revo uninstaller after the many failed attemps at installing AMT.  So I wanted to say thank you, you saved me a lot of time.

 

"

Try this....it worked for me....

 

Backup your registry just incase...

 

Go to Start --> Run--> regedit

1. Remove the registry key HKLM\System\CurrentControlSet\Services\HECI

2. Reinstall AMT Driver"

 

^^Worked for me

Token Ring
Posts: 55
Registered: ‎08-12-2008
Location: US
Message 25 of 25 (1,563 Views)

Re: Intel AMT 7.1 - IPT and Intel AMT 7.1 - MEI and SOL driver not installed T420

Thanks Wliberty -

 

I found that same registry key and it turned out that my T420 was picking up an older driver from the drivers in my SCCM OSD imaging process.  I excluded the driver in quesiton and now the AMT driver installs using Thin Installer and works perfectly.

 

top kudoed authors
User Kudos Count
1