Support in other languages: 
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Welcome to the Lenovo Community

Welcome to the Forums!

Welcome to Lenovo's Peer-to-Peer Discussion Community!
Please note our guidelines. How to register and login and Community FAQs.
Shape the Future of PCs

Help Lenovo Shape the Future of PCs

Take the ownership survey. Share your ideas with our product team
Community Spotlight

Visit the Lenovo Blogs!

Check out the ThinkPad Time Machine
Visit the Community Spotlight Blog
Windows  10

Are you ready for Windows 10?

Get to know Windows 10
Visit the Windows 10 Support Center
Reply
Serial Port
Posts: 101
Registered: ‎05-29-2009
Location: USA
0 Kudos

Re: Password Manager compatibility issue with FireFox 10.0.2

just updated to FF 10 - restart - working flawlessly !

 

did not have to change anything, still on the previous PWM.

 

Paper Tape
Posts: 6
Registered: ‎08-29-2008
Location: USA
0 Kudos

Re: Password Manager compatibility issue with FireFox 5

For those of you wondering...Windows XP Pro computer had FF10 installed with Password Manager operating properly. Upgraded to FF11 and Password Manager still working.

Paper Tape
Posts: 3
Registered: ‎12-29-2011
Location: Germany
0 Kudos

FireFox 11 ...

... is working fine with Password Manager 4.0, Win7 64-bit, German
Serial Port
Posts: 101
Registered: ‎05-29-2009
Location: USA
0 Kudos

Re: FireFox 11 ...

works fine with 11.0.1 !!

Serial Port
Posts: 101
Registered: ‎05-29-2009
Location: USA
0 Kudos

Re: FireFox 11 ...

[ Edited ]

just installed firefox 13.0 and password manager 4.00 build 0024.00 on a brandnew X220 received yesterday.
imported the password entries from the former X200 - everything works fine, especially since PM is no longer integral to CSS.

however the PM is not inputting passwords in firefox - any ideas ?

Serial Port
Posts: 101
Registered: ‎05-29-2009
Location: USA
0 Kudos

FF13 and PM 4.5 (standalone)

[ Edited ]

here is the answer to my own question :

since i imported the proifile from my previous X200 FF did not have PM listed as PM 4.0 but the later 3.2 and i assume that this did not work well.

 

all i did was disable the extension and it was immediately listed as PM 4.0 and when re-enabled it worked with ff.

 

now i still have to lauch the website from PM but i am working on that as we speak.......

 

if anyone has any input i would be much obliged !