Support in other languages: 
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 

Welcome to the Forums!

Welcome to Lenovo's Peer-to-Peer Discussion Community!
Please note our guidelines. How to register and login and Community FAQs.

Help Lenovo Shape the Future of PCs

Take the ownership survey. Share your ideas with our product team

Community Spotlight

Visit the Community Blog

Are you ready for Windows 10?

Get to know Windows 10
Visit the Windows 10 Support Center
Reply
Paper Tape
Posts: 5
Registered: ‎08-15-2009
Location: Baltimore, MD
0 Kudos

Post Mar/Apr MS Patch Update Win7 ThinkVantage Tools Failing

Hi all, I wanted to see if anyone has run across this issue in the past few weeks a problem effecting all Thinkvantage tools across the board with the exception of the Toolbox which is still running fine.

 

I believe this occured after the March Microsoft patch Tuesday but could be a little off on the timeline.  The Toolbox executes normally and populates with my correct system information.

 

However if I try to launch any Thinkvantage utility such as R&R, SU, Msg Center etc they all error immediately upon execution.  I've removed all of the tools and reinstalled...the installation goes fine but once finished the same issue returns for all of the utilities individually.

 

No other issues with the system and I truly believe this is not a problem caused by Lenovo, but clearly I want my tools to be functional Smiley Happy

 

Here is my system information:

 

W700

8GB / Dual 128GB SSD's

Microsoft Windows 7 Ultimate SP1

All Windows Update released Microsoft updates applied

All lenovo Thinkvantage & BIOS updates applied