Welcome to our peer-to-peer forums, where owners help owners. Need help now? Visit eSupport here.

English Community

Software and Operating SystemWindows 8.1, 8, 7, Vista and XP Discussions
All Forum Topics
Options

2 Posts

07-28-2009

Broomfield, Colorado

4 Signins

10 Page Views

  • Posts: 2
  • Registered: ‎07-28-2009
  • Location: Broomfield, Colorado
  • Views: 10
  • Message 1 of 2

Windows Antivirus Pro troubles

2009-07-28, 17:35 PM

Help! This one is a bugger. I've stopped it, but things are still not at all right with my system. To compund things, I've been using my finger so long I've forgotten my admin password, so can't use any techniques related to safe mode. -- Moderated -- The system issues include not being able to 'run' anything and starting it via a windows prompt is what results in the failed finish. I have been able to run virus scanners, but my problems are beyond that I think. The Lenovo restore won't work because InstallShield relies on being able to 'run' routines, which fails.

 

I think if I can at least get the abaility to 'run' .exes from the Start menu I can put it back together. Any help out there?

 

Regards,

 

J

 

Moderator Note; post edited to conform with the forum rules

 

Message Edited by andyP on 07-28-2009 09:05 PM
Reply
Options

1214 Posts

11-20-2007

Iowa, USA

1820 Signins

37095 Page Views

  • Posts: 1214
  • Registered: ‎11-20-2007
  • Location: Iowa, USA
  • Views: 37095
  • Message 2 of 2

Re: Windows Antivirus Pro troubles

2009-07-30, 13:37 PM
If you can still get programs to run, malwarebytes will remove it.
______________________________________________________
T60 2623-D7U, 3 GB Ram. Dual boot XP and Linux Mint.
T400 2765-T7U Windows 7

Registered Linux User #160145

FYI: I am not employed by Lenovo
Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete

X

No, I don’t want to share ideas Yes, I agree to these terms