Support in other languages: 
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 

Welcome to the Forums!

Welcome to Lenovo's Peer-to-Peer Discussion Community!
Please note our guidelines. How to register and login and Community FAQs.

Help Lenovo Shape the Future of PCs

Take the ownership survey. Share your ideas with our product team

Community Spotlight

Visit the Community Blog

Are you ready for Windows 10?

Get to know Windows 10
Visit the Windows 10 Support Center
Reply
Token Ring
Posts: 25
Registered: ‎04-12-2012
Location: Canada, Quebec
0 Kudos
Accepted Solution

Hotkeys indicators won't display!

Hi,

 

 

Me again, with my installation of Windows XP on a Lenovo Thinkpad E420! ^^"

Finally got the sound to work, but now, the hotkeys are causing trouble!

 

I downloaded the corresponding driver here:

http://support.lenovo.com/en_US/downloads/detail.page?DocID=DS014985

 

The installation work, but after a reboot, the luminosity indicator won't display.  Same for the CAPS Lock indicator, well, everything.  I've realised I can get the sound indicator to appear (Until I logoff), if I run the program "D:\Drivers\HOTKEY\OSD\ivosdsvc.exe".

 

What's odd, is that the indicators were working without any problem on my previous installation of Windows XP Professionnal x64 SP2, with all updates..  Now it just wouldn't display, even if I reinstall the driver 3 times.

 

It seems I need to install the Power Manager driver, first.  I have no idea what this driver used for, but anyways, I can't install it.  When I run the extracted setup, I get the error: "This application requires the Microsoft .NET Framework 3.0 or higher".  Uh.  I do have NET Framework 4.0 installed and working!  Wasn't that an error already fixed in version 1.99l ?

 

 

Well, I can't quite understand why it worked perfecty without any problem on the last installation, and now the indicators won't display (The buttons does work, however)..

 

 

Thanks for the help! Smiley Happy

Highlighted
Token Ring
Posts: 25
Registered: ‎04-12-2012
Location: Canada, Quebec
0 Kudos

Re: Hotkeys indicators won't display!

Finally found it!

 

I had to install the Presentation Director driver, first! ^^"

Solved!