Motorola Community

motorola one Phonesmotorola one action
All Forum Topics
Options

45 Posts

04-06-2015

EE

53 Signins

334 Page Views

  • Posts: 45
  • Registered: ‎04-06-2015
  • Location: EE
  • Views: 334
  • Message 1 of 9

So, did your forums get a bug?

2020-02-21, 7:45 AM

All February posts are gone. Finding this forum (Motorola One Action) was quite difficult.

Links that worked yesterday are not working anymore.

 

Is it time travel to January or bug or what?

 

  • Edited for insensitive comment, in violation of the spirit our rules. (https://forums.lenovo.com/t5/Forum-Feedback/Moto-Owners-Forum-Site-Rules/td-p/3269704) Please follow all rules if you want to participate. Thanks. - Matt (Forums Manager)
Reply
Options

16 Posts

02-21-2020

RO

292 Signins

2585 Page Views

  • Posts: 16
  • Registered: ‎02-21-2020
  • Location: RO
  • Views: 2585
  • Message 2 of 9

So, did your forums get a bug?

2020-02-21, 8:02 AM

 

 

 

 

It cleared me and my account disappeared all the posts about the motorola one action disappeared

Reply
Options

2884 Posts

04-04-2018

IN

385 Signins

26900 Page Views

  • Posts: 2884
  • Registered: ‎04-04-2018
  • Location: IN
  • Views: 26900
  • Message 3 of 9

Re:So, did your forums get a bug?

2020-02-21, 8:13 AM

Hi,

 

We have migrated our Community, please check the mentioned link here for more information.

 

Regards,

Suman

 

  • Link corrected. - Matt



Did someone help you today? Press the star on the left to thank them with a Kudo!
If you find a post helpful and it answers your question, please mark it as an "Accepted Solution"! This will help the rest of the Community with similar issues identify the verified solution and benefit from it.

We value your opinion. Read More

Reply
Options

273 Posts

10-13-2019

RO

445 Signins

4866 Page Views

  • Posts: 273
  • Registered: ‎10-13-2019
  • Location: RO
  • Views: 4866
  • Message 4 of 9

Re:So, did your forums get a bug?

2020-02-21, 8:29 AM

Well, happy moving day, I guess... :)))

 

I only have one question: isn't the new template tested before launch? On a beta environment or something? To make sure things like this don't happen when actually moving the site into production? Cause there are still a ton of things to be fixed. And...in case they haven't just been deleted for some reason, to be added back.

 

I did notice a few improvements though. So...let's see the final version.

 

So far, a few bugs I've noticed (aside from the missing messages). By the way, is there a section where we can post these issues for you guys to be able to fix easily? If not, it would be nice to have one. Especially since the new version is far from ready.

 

 

 

 

I'm just a human being human.
Reply
Options

273 Posts

10-13-2019

RO

445 Signins

4866 Page Views

  • Posts: 273
  • Registered: ‎10-13-2019
  • Location: RO
  • Views: 4866
  • Message 5 of 9

Re:So, did your forums get a bug?

2020-02-21, 8:39 AM

Oh, great, I see you didn't get rid of the silly "anti-spam" feature when editing a post. Now it just takes only the latest changes. Which makes my previous post totally useless. Awesome....

I'm just a human being human.
Reply
Options

2884 Posts

04-04-2018

IN

385 Signins

26900 Page Views

  • Posts: 2884
  • Registered: ‎04-04-2018
  • Location: IN
  • Views: 26900
  • Message 6 of 9

Re:So, did your forums get a bug?

2020-02-21, 8:40 AM

Hello! 

 

We are still working on it. You can share us your feedback here.

 

Regards,

Suman



Did someone help you today? Press the star on the left to thank them with a Kudo!
If you find a post helpful and it answers your question, please mark it as an "Accepted Solution"! This will help the rest of the Community with similar issues identify the verified solution and benefit from it.

We value your opinion. Read More

Reply
Options

45 Posts

04-06-2015

EE

53 Signins

334 Page Views

  • Posts: 45
  • Registered: ‎04-06-2015
  • Location: EE
  • Views: 334
  • Message 7 of 9

Re:So, did your forums get a bug?

2020-02-21, 10:24 AM

>> Our goal is to reopen on our new platform on Friday, Jan. 10

 

Is it 2021? Just joking.

Just wondering, how can you allow the loss of 1/10 of yearly posts?

Reply
Options

273 Posts

10-13-2019

RO

445 Signins

4866 Page Views

  • Posts: 273
  • Registered: ‎10-13-2019
  • Location: RO
  • Views: 4866
  • Message 8 of 9

Re:So, did your forums get a bug?

2020-02-21, 10:27 AM

Yeah, we're aaaalmost there. :))

I'm just a human being human.
Reply
Options

19379 Posts

02-03-2016

US

2392 Signins

59453 Page Views

  • Posts: 19379
  • Registered: ‎02-03-2016
  • Location: US
  • Views: 59453
  • Message 9 of 9

Re:So, did your forums get a bug?

2020-02-21, 12:48 PM

>> Our goal is to reopen on our new platform on Friday, Jan. 10

 

Is it 2021? Just joking.

Just wondering, how can you allow the loss of 1/10 of yearly posts?

 

Sorry, this was our mistake. The actual link to explain this current move is here. The other was an older attempt.

 

It's going to be a bit rough for a time but we are working to get the site fully functional and up to date as soon as we can.

 

  • Matt

 

 

Please do not PM me - if you have issues, search the forums for threads on your topic and post there, or start a new thread. Thanks!
Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete