Welcome to our peer-to-peer forums, where owners help owners. Need help now? Visit eSupport here.

Motorola Community

motorola one Phonesmotorola one fusion+
All Forum Topics
Options

64 Posts

10-22-2018

India

545 Signins

7019 Page Views

  • Posts: 64
  • Registered: ‎10-22-2018
  • Location: India
  • Views: 7019
  • Message 11 of 15

Re:New moto widget

2021-01-17, 17:31 PM

Its working fine when screen size and font size is default.

Rajeev Sharma
Reply
Options

1554 Posts

08-15-2020

United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland

524 Signins

13360 Page Views

  • Posts: 1554
  • Registered: ‎08-15-2020
  • Location: United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
  • Views: 13360
  • Message 12 of 15

Re:New moto widget

2021-01-17, 17:47 PM

That's why it's deforming.

 

Your best option would be to keep it as standard size.

 

 

.

■ I am not a Motorola/Lenovo Employee. I am a volunteer who happens to be a Moderator. All comments are my own and are not necessarily Motorola/Lenovo's position. ■
Reply
Options

64 Posts

10-22-2018

India

545 Signins

7019 Page Views

  • Posts: 64
  • Registered: ‎10-22-2018
  • Location: India
  • Views: 7019
  • Message 13 of 15

Re:New moto widget

2021-01-17, 19:04 PM

I am not using any third party launcher. An all settings are default

Rajeev Sharma
Reply
Options

33 Posts

10-26-2020

India

41 Signins

380 Page Views

  • Posts: 33
  • Registered: ‎10-26-2020
  • Location: India
  • Views: 380
  • Message 14 of 15

Re:New moto widget

2021-01-24, 6:53 AM

yes also for me it goes  like ellipse sometimes when i unlock then after few seconds it again goes back to normal

Python
Reply
Options

661 Posts

11-24-2020

India

104 Signins

9595 Page Views

  • Posts: 661
  • Registered: ‎11-24-2020
  • Location: India
  • Views: 9595
  • Message 15 of 15

Re:New moto widget

2021-01-25, 8:18 AM

Hi Pythoncompiler,

 

Thanks for writing to us. I would suggest you restart the phone and check. Also, try clearing the launcher application cache/data(Setting>> Apps and Notifications>>App info >>Particular Application>>Force stop>> Click ok>> storage >>Clear cache/data) Restart the phone post this and check.

 

Thanks

Sunitha



Did someone help you today? Press the thumbs up icon on the bottom right to thank them with a Kudo!
If you find a post helpful and it answers your question, please mark it as an "Accepted Solution"! This will help the rest of the Community with similar issues identify the verified solution and benefit from it.

We value your opinion. Read More

Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete

X

No, I don’t want to share ideas Yes, I agree to these terms